|
Recept na Vepřové na másle a čerstvě utržených nakládačkách
Recept na Vepřové na másle a čerstvě utržených nakládačkách je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřové na másle a čerstvě utržených nakládačkách budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g vepřové kýty / vykostěné kotlety, krkovička/ 2 - 3 PL másla 2 bobkové listy, medvědí česnek sůl, pepř, nové koření, drcený kmín špetka uzené papriky ( mouka, záleží na každém, ale není nutná) 6 malých okurek - nakládaček, čerstvě utržených (nezavařených).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřové na másle a čerstvě utržených nakládačkách
Recept na Vepřové na másle a čerstvě utržených nakládačkách: Maso kuchyňsky upravíme, nakrájíme na plátky, ( spíše slabší, přece jen se s nimi lépe pracuje), osolíme, zlehka poprášíme uzenou paprikou, posypeme sušeným medvědím česnekem a pěkně maso po stranách nařízneme. V nádobě ( nebo v tlakovém hrnci ) rozehřejeme máslo,( pokud Vám svědomí napovídá, dejte trochu více ), opečeme maso z obou stran tak, aby se dobře zatáhlo. Podlijeme vývarem nebo vodou, aby bylo maso lehce ponořené, přidáme bobkový list, drcený kmín a dusíme. Chvíli před změknutím masa do šťávy vložíme plátky omytých a nakrájených nakládaček a dál dusíme doměkka. Vše můžeme lehounce zahustit moukou, ale lepší je, když omáčka má podobu i chuť přírodní šťávy. Odstraníme bobkový list a nové koření. Dochutíme solí a pepřem. Podáváme s novým bramborem nebo s rýží.
Poznámka k receptu na Vepřové na másle a čerstvě utržených nakládačkách: Kouzlo je právě v té jemné chuti vepřového masa, másla i kmínu s nádechem čerstvých nakládaček bez navinulé a nakyslé chuti.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové na másle a čerstvě utržených nakládačkách, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
- Datum vložení: 09.09.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 500 g vepřové kýty / vykostěné kotlety, krkovička/ 2 - 3 PL másla 2 bobkové listy, medvědí česnek sůl, pepř, nové koření, drcený kmín špetka uzené papriky ( mouka, záleží na každém, ale není nutná) 6 malých okurek - nakládaček, čerstvě utržených (nezavařených)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové na másle a čerstvě utržených nakládačkách,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové na másle a čerstvě utržených nakládačkách - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové na másle a čerstvě utržených nakládačkách
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|