|
Recept na Vepřové kostky - ala moravský vrabec, se zelím a knedlíkem z řapíku a slaniny
Recept na Vepřové kostky - ala moravský vrabec, se zelím a knedlíkem z řapíku a slaniny je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřové kostky - ala moravský vrabec, se zelím a knedlíkem z řapíku a slaniny budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2-3 větší cibule 1000 g vepřového libovějšího bůčku 2 PL sádla sůl, mletý pepř 6 stroužků / i více / česneku sladká mletá paprika 2 ČL kmínu voda.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřové kostky - ala moravský vrabec, se zelím a knedlíkem z řapíku a slaniny
Recept na Vepřové kostky - ala moravský vrabec, se zelím a knedlíkem z řapíku a slaniny: Maso očistíme a pokrájíme na velké kostky. Cibuli i česnek pokrájíme nadrobno. Ve větší nádobě rozehřejeme dvě lžíce sádla a osmahneme na něm cibuli s česnekem. Přídáme kostky masa, které pěkně orestujeme, dokud nepustí šťávu. Maso prosolíme, řádně pokmínujeme, opepříme, posypeme sypkou červenou paprikou a podlijeme vodou. Přikryjeme pokličkou a dusíme asi 25 minut. Maso i s výpekem přendáme do pekáčku a pečeme ve vyhřáté troubě na 170 stupňu dozlatova. Maso občas zkontrolujeme a podle potřeby podlijeme. Mezitím si připravíme sudové kysané zeli a při dušení k němu přidáme jedno nahrubo nastrouhané jablko a dochutíme solí a cukrem. Podlijeme při dušení trochou výpeku z masa. Zelí má pak výbornou chuť. Připravím si i bramborové knedlíky: Z restovaného řapíkatého celeru a slaninky a knedlíků z práškového těsta.
Poznámka k receptu na Vepřové kostky - ala moravský vrabec, se zelím a knedlíkem z řapíku a slaniny: Recept na knedlíky je zde také v receptech jako přílohy: Podobně dělávám kachnu se zelím a knedlíkem.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové kostky - ala moravský vrabec, se zelím a knedlíkem z řapíku a slaniny, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
- Datum vložení: 25.12.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 2-3 větší cibule 1000 g vepřového libovějšího bůčku 2 PL sádla sůl, mletý pepř 6 stroužků / i více / česneku sladká mletá paprika 2 ČL kmínu voda
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové kostky - ala moravský vrabec, se zelím a knedlíkem z řapíku a slaniny,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové kostky - ala moravský vrabec, se zelím a knedlíkem z řapíku a slaniny - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové kostky - ala moravský vrabec, se zelím a knedlíkem z řapíku a slaniny
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|