|
Recept na Vepřová směs na pomeranči
Recept na Vepřová směs na pomeranči je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřová směs na pomeranči budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
3 lžíce omáčky HOISIN 1 lžíce sójové pmáčky šťáva a kůra z 1 pomeranče 2 vepřové panenky po 400 gramech 2 lžíce olivového oleje 1 nasekaný stroužek česneku 2 lžičky nastrouhaného zázvoru 4 jarní cibulky nakrájené na 3 cm kousky 2 šálky celých fazolek - přepůlených 2 šálky podélně rozkrojených malých kukuřiček.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřová směs na pomeranči
Recept na Vepřová směs na pomeranči: V misce smícháme omáčku hoisin, sójovou omáčku, pomerančovou kůru a šťávu. Maso nakrájíme na kostičky o hraně asi 3 cm a vložíme do připravené marinády. Dobře promícháme , zakryjeme potravinovou folií a za občasného promíchání 30 minut marinujeme. Ve wok pánvi rozpálíme 1 lžíci oleje a restujeme na něm několik sekund nasekaný česnek, zázvor a jarní cibulku doměkka - pozor aby nezhnědly. Přidáme fazolky , kukuřičky a restujeme asi 2 minuty , poté vyjmeme všechno do misky a odložíme stranou. Marinované maso necháme okapat, marinádu zachytíme - budeme ji potřebovat. Do pánve dáme zbytek oleje a maso na něm smažíme asi 5 minut tak, aby ze všech stran zhnědlo.Poté přidáme odloženou zeleninu a marinádu a vše smažíme ještě asi 3 minuty , aby se chutě a vůně spojily. Odstavíme a ihned podáváme. Příloha rýže.
Poznámka k receptu na Vepřová směs na pomeranči: Tipy : Omáčku HOISIN jsem nesehnal, tak jsem v Kauflandu zakoupil CON OLIVO omáčku - je na fotce , a tato omáčka byla jako náhrada vynikající. Pomerančovou kůru jsem nastrouhal.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřová směs na pomeranči, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: pbarva
- Datum vložení: 07.07.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 3 lžíce omáčky HOISIN 1 lžíce sójové pmáčky šťáva a kůra z 1 pomeranče 2 vepřové panenky po 400 gramech 2 lžíce olivového oleje 1 nasekaný stroužek česneku 2 lžičky nastrouhaného zázvoru 4 jarní cibulky nakrájené na 3 cm kousky 2 šálky celých fazolek - přepůlených 2 šálky podélně rozkrojených malých kukuřiček
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřová směs na pomeranči,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřová směs na pomeranči - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřová směs na pomeranči
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|