|
Recept na Vepřová játra zapečená s bramborem
Recept na Vepřová játra zapečená s bramborem je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Vepřová játra zapečená s bramborem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg brambor, 1/2 kg vepřových jater, 1/2 kg cibule, 4 lžíce sádla, sůl, ml.pepř, drc.kmín, 4 str. česneku, oregano, čubřica, 1/2 l vývaru /masox/ 1 dcl kečupu..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřová játra zapečená s bramborem
Recept na Vepřová játra zapečená s bramborem: Játra nakrájíme na plátky, posypeme trochou pepře a čubřice a, opečeme na sádle,přidáme lžíci sádla a přidáme cibuli nakrájenou na plátky a orestujeme do zlatova.Brambory oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka.Pekáč vymažeme sádlem,do vývaru nastrouháme česnek.Do pekáče naskládáme polovinu brambor,posypeme oreganem,kmínem a solí,dáme na ně játra s cibulí a nakonec dáme vrstvu brambor,zalejeme vývarem s kečupem,posypeme oreganem a kmínem.Pečeme na 200 stupňů do zčervenání./asi hodinu/.
Poznámka k receptu na Vepřová játra zapečená s bramborem: Podáváme s oblíbeným salátkem.Dobrou chuť!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřová játra zapečená s bramborem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Radulinka6 (Radoslava)
- Datum vložení: 12.04.2010
- Počet porcí: 4-5
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 1 kg brambor, 1/2 kg vepřových jater, 1/2 kg cibule, 4 lžíce sádla, sůl, ml.pepř, drc.kmín, 4 str. česneku, oregano, čubřica, 1/2 l vývaru /masox/ 1 dcl kečupu.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřová játra zapečená s bramborem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřová játra zapečená s bramborem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřová játra zapečená s bramborem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|