|
Recept na Vepřová játra po mexicku
Recept na Vepřová játra po mexicku je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Vepřová játra po mexicku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
750 g vepřových jater. 100 g oleje Na marinádu: 250 g zelených paprikových lusků, 250 g cibule, 3 feferonky, 5 stroužků čeneku, 1,5 lžičky mleté papriky, 1,5 lžičky zázvoru, pepř, drcený kmín, 1 lžíce octa a 1 lžíce citronové šťávy.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřová játra po mexicku
Recept na Vepřová játra po mexicku: Do mixéru dáme papriku, cibuli, feferonky, česnek, přidáme mletou papriku, zázvor, pepř, kmín, ocet, citronovou šťávu a vše dobře promícháme. Vepřová játra nakrájíme ne plátky, lehce naklepeme a vložíme do marinády. Necháme 24 hodin uležet. Plátky vyjmeme z marinády a prudce opečeme z obou stran na oleji.Solíme až na talíři. Podáváme s různě upravenými bramborami a zeleninovým salátem.
Poznámka k receptu na Vepřová játra po mexicku: Zdroj-nejlepší recepty od Dony
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřová játra po mexicku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: BILKOVAI (Iveta Bílková)
- Datum vložení: 13.03.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 750 g vepřových jater. 100 g oleje Na marinádu: 250 g zelených paprikových lusků, 250 g cibule, 3 feferonky, 5 stroužků čeneku, 1,5 lžičky mleté papriky, 1,5 lžičky zázvoru, pepř, drcený kmín, 1 lžíce octa a 1 lžíce citronové šťávy
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřová játra po mexicku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřová játra po mexicku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřová játra po mexicku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|