|
Recept na Vepřová huspenina
Recept na Vepřová huspenina je zařazen v kategorii studená kuchyně.
K přípravě Vepřová huspenina budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1/2 vepřové hlavy, 4 vepřové nožičky, 300 g vepřového ramínka / plecka nebo kolena /, sůl, 1 menší cibule, šálek kořenové zeleniny pokrájené na plátky, 6-8 zrnek pepře, 1 šálek 4% octa.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřová huspenina
Recept na Vepřová huspenina: Hlavu a nožičky důkladně očistíme / odrhneme kartáčkem, případně opálíme /,omyjeme a i s ramínkem dáme vařit s cibulí a zeleninou do osolené vody. Měkké maso a hlavu vyjmeme, maso z hlavy obereme a oboje rozkrájíme na malé kostky. Nožičky necháme ve vývaru, přidáme k nim koření a ocet a vaříme dál, až jsou zcela měkké. Pak je rovněž vyjmeme, vykostíme, maso z nich přidáme k ostatnímu. Všechno maso dáme do hlubší mísy, zalijeme procezeným vývarem, podle libosti dochutíme a dáme ztuhnout. Před zalitím vývarem můžeme maso v míse obložit sladkokyselými okurkami nakrájenými na plátky.
Poznámka k receptu na Vepřová huspenina: Zdroj: Juliana A. Fialová : Česká kuchařka
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřová huspenina, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: maris
- Datum vložení: 01.03.2009
- Počet porcí: 6-8
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Studená kuchyně
- Suroviny: 1/2 vepřové hlavy, 4 vepřové nožičky, 300 g vepřového ramínka / plecka nebo kolena /, sůl, 1 menší cibule, šálek kořenové zeleniny pokrájené na plátky, 6-8 zrnek pepře, 1 šálek 4% octa
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřová huspenina,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřová huspenina - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřová huspenina
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|