|
Recept na Velemínská směs
Recept na Velemínská směs je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Velemínská směs budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g vepřové kýty, 1 cibule, hrášek, sterilovaná kapie, 1-2 lžičky kečupu, pepř, sůl, 1/2 masoxu v kostce, 1-2 lžičky cukru, 1 lžička mleté sladké papriky, 1/2 lžičky mleté pálivé papriky, sojová omáčka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Velemínská směs
Recept na Velemínská směs: Maso nakrájíme na kostky a osolíme. Nakrájenou cibuli zpěníme v papiňáku a necháme zesklovatět. Pak přidáme mleté papriky, pepř a maso. Restujeme 5 minut, poté zalejem vodou (podle toho,kolik chcete mít omáčky), přidáme masox a necháme 30 min vařit. Po uvaření přidáme hrášek a kapii dle vaší chutě a vaříme cca 10 min. Pak přidáme kečup, cukr a pár kapek sojové omáčky. Přivedeme k varu a zahustíme (hladká mouka + voda). Jako přílohu dáváme rýži, ale můžou být třeba i těstoviny.
Poznámka k receptu na Velemínská směs: Ve Velemine, když jsem před X lety ještě rajtoval s Tatrou pro písek, jsem se jako spousta jiných nenazrancu stavoval na oběd,a nikdy, opakuji nikdy jsem tam nedostal k jídlu něco, co by mě nechutnalo
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Velemínská směs, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: dexpre (Simča)
- Datum vložení: 07.10.2009
- Počet porcí: asi 20 kousků-1 plech
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 500 g vepřové kýty, 1 cibule, hrášek, sterilovaná kapie, 1-2 lžičky kečupu, pepř, sůl, 1/2 masoxu v kostce, 1-2 lžičky cukru, 1 lžička mleté sladké papriky, 1/2 lžičky mleté pálivé papriky, sojová omáčka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na velemínská směs,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Velemínská směs - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Velemínská směs
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|