|
Recept na Variace na znojemskou hovězí
Recept na Variace na znojemskou hovězí je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Variace na znojemskou hovězí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 plátky zadního hovězího, 1 cibule, 100 g slaniny, pepř a sůl, 3 lžíce hladké mouky, 5 středně velkých nakládaných okurek, trochu oleje.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Variace na znojemskou hovězí
Recept na Variace na znojemskou hovězí: Slaninu nakrájíme na kostičky. Dáme na pánev a důkladně vyškvaříme. Přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a necháme zrůžovět. Vše přendáme do kastrolu a zatím necháme být. Na pánev přidáme olej a začneme opékat naklepané, osolené a opepřené plátky masa. Jakmile je maso opečené, přendáme jej do kastrolu se slaninou a cibulí. Zbytek oleje na pánvi zalijeme trochou vody (asi 2 dcl), chvíli povaříme a potom přelijeme k opečenému masu. Dusíme pod pokličkou doměkka. Potom maso vytáhneme. Zbylou šťávu zahustíme moukou, přidáme na nudličky nakrájené okurky a šťávu chvíli povaříme. Máme vařeno.
Poznámka k receptu na Variace na znojemskou hovězí: Podáváme s dušenou rýží, opečeným bramborem nebo knedlíkem.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Variace na znojemskou hovězí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jitka a Vlastik
- Datum vložení: 24.05.2008
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 4 plátky zadního hovězího, 1 cibule, 100 g slaniny, pepř a sůl, 3 lžíce hladké mouky, 5 středně velkých nakládaných okurek, trochu oleje
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na variace na znojemskou hovězí,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Variace na znojemskou hovězí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Variace na znojemskou hovězí
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|