|
Recept na Texaska specialita chilli co carne
Recept na Texaska specialita chilli co carne je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Texaska specialita chilli co carne budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1lžíce oleje 1 cibule 1 cervenou papriku,2 stroužky česneku, 1 vrchovatou lžíci chilli,1 lžíci sl.papriky, 1 lžíci drceného kmínu, 500g mletého hovězího masa, 1 kostka bujonu, 400gkonzervovaných rajčat, půl lžíce majoránky, 1 lžíce cukru, 2 lžičky raj.protlaku, 400g sterilovaných červených fazolí, sul, pepř..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Texaska specialita chilli co carne
Recept na Texaska specialita chilli co carne: Do panve dame olej, rozpalime, dame cibuli na kosticky, michame asi 5 min.Pak pridame cesnek na platky, kosticky papriky, chilli, sl.papriku, kmin. Michame 5min ,aby se vune propojili. Ted pridame maso, ztlumime ohen ,zase michame 5min,aby se maso rozdelilo do hrudek. Maso ma byt usmazene, ne udusene. Na rade je omacka. Kostku bujonu rozpustime v 300ml.horke vody a prilijeme do panve, pridame rajcata, majoranku, cukr, sul, pepr a na zaver raj.protlak a vsechno dukladne promichame. A ted uz dusime pod poklickou asi 20 min.michame!!!! Chilli musi byt huste a stavnate. Nakonec dame fazole.
Poznámka k receptu na Texaska specialita chilli co carne: Podavame nejlepsi jsou topinky, ale i ryze neni spatna. Je to jednoduche a moc dobre. Syn uz si to uvari sam protoze, by to mohl jist stale.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Texaska specialita chilli co carne, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Janka 46 (Jana)
- Datum vložení: 06.10.2010
- Počet porcí: 5
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: 1lžíce oleje 1 cibule 1 cervenou papriku,2 stroužky česneku, 1 vrchovatou lžíci chilli,1 lžíci sl.papriky, 1 lžíci drceného kmínu, 500g mletého hovězího masa, 1 kostka bujonu, 400gkonzervovaných rajčat, půl lžíce majoránky, 1 lžíce cukru, 2 lžičky raj.protlaku, 400g sterilovaných červených fazolí, sul, pepř.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na texaska specialita chilli co carne,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Texaska specialita chilli co carne - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Texaska specialita chilli co carne
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|