|
Recept na Švestkové čatní
Recept na Švestkové čatní je zařazen v kategorii zavařeniny.
K přípravě Švestkové čatní budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg sliviek, 6 jabĺk, 3 cibule, 150 g cukru, 1 zarovnaná lyžica soli, 1 lyžica mletého zázvoru, 1,5 lyžičky mletej škorice, 1,5 lyžičky mletého čierneho korenia, 15 klinčekov ( hřebíčky ), ocot podľa chuti.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Švestkové čatní
Recept na Švestkové čatní: Slivky vykôstkujeme a pridáme neolúpané jaderníkov zbavené a narezané jablká a cibule. Zastrekneme vodou a rozvaríme. Rozmixujeme, pridáme ostatné ingrediencie a varíme ešte asi 10 minút. Podľa chuti pridáme ocot, podusíme ešte 5 minút . Vložíme do fľaštičiek a sterilizujeme 15 minút od bodu varu.
Poznámka k receptu na Švestkové čatní: Recept mne velmi zaujal. Dnes jsme to uvařili, jsem na to moc zvědavý. Voní to krásně.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Švestkové čatní, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: tejaja
- Datum vložení: 30.10.2009
- Počet porcí: 5
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zavařeniny
- Suroviny: 1 kg sliviek, 6 jabĺk, 3 cibule, 150 g cukru, 1 zarovnaná lyžica soli, 1 lyžica mletého zázvoru, 1,5 lyžičky mletej škorice, 1,5 lyžičky mletého čierneho korenia, 15 klinčekov ( hřebíčky ), ocot podľa chuti
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Švestkové čatní,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Švestkové čatní - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Švestkové čatní
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|