Recept na Šunkofleky s bazalkou
Recept na Šunkofleky s bazalkou je zařazen v kategorii těstoviny.
K přípravě Šunkofleky s bazalkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
• 1 celý sáček testovin fleků • 30 dkg uzeného masa • 3 vejce • 150 ml mléka • olej na vymaštění formy • sůl • pepř • oregáno • bazalka • granulovaný česnek.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Šunkofleky s bazalkou
Recept na Šunkofleky s bazalkou: Do vroucí vody vysypeme těstoviny, promícháme je, aby se neslepily a nepřichytily ke dnu, a uvaříme. Poté je dáme do pekáčku a trošičku prolijeme proti slepování olejem a promícháme. Uzené maso uvaříme doměkka (vývar můžete poté použít jako základ uzený boršč). Maso nakrájíme na kostičky, vložíme do pekáčku k těstovinám a okořeníme lžičkou bazalky, oregána a sušeného česneku. Ochutnáme a podle chuti dosolíme a opepříme. V mléce prošleháme 3 vejce a. rovnoměrně rozlijeme na těstoviny s masem. Všechno naposledy dobře promícháme. Zapečeme asi 15 -20 minut v troubě. Podáváme s kyselou okurkou nebo zeleninovým salátem.
Poznámka k receptu na Šunkofleky s bazalkou: ...moooc dobré.Jen jsem ještě před koncem přidala trochu strouhaného sýru....
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Šunkofleky s bazalkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Kroupovka (Květa)
- Datum vložení: 11.08.2010
- Počet porcí: 6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Těstoviny
- Suroviny: • 1 celý sáček testovin fleků • 30 dkg uzeného masa • 3 vejce • 150 ml mléka • olej na vymaštění formy • sůl • pepř • oregáno • bazalka • granulovaný česnek
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Šunkofleky s bazalkou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Šunkofleky s bazalkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Šunkofleky s bazalkou
|
|