|
Recept na Steak s hořčičnou omáčkou a švýcarskými rösti
Recept na Steak s hořčičnou omáčkou a švýcarskými rösti je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Steak s hořčičnou omáčkou a švýcarskými rösti budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Bramborové rösti: 1 velký brambor - syrový, nahrubo nastrouhat dle chuti: sůl, pepř, drcený kmín olivový olej na smažení Steak - viz odkaz v poznámce Hořčičná omáčka: šťáva z kuřecího výpeku 1 lžička polohrubé mouky sůl 1 malá lžička dijonské hořčice 0,5 dl smetany na vaření (nebo ke šlehání) 1 lžíce pórku nakrájeného na slabá kolečka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Steak s hořčičnou omáčkou a švýcarskými rösti
Recept na Steak s hořčičnou omáčkou a švýcarskými rösti: Na středně rozpálenou pánev se 3 lžícemi oleje rozložíme do vyšší vrstvy okořeněné brambory a snažíme se vytvořit placku. Pečeme, dokud zespodu nezezlátne, pak otočíme (já si pomohla překlopením na velký talíř, ti odvážnější to mohou zkusit i bez něj). Smažíme, dokud není placka zlatá i z druhé strany. Udržujeme v teple. Hořčičná omáčka: Výpek z grilovací pánve slijeme do malého kastrolu, přidáme mouku, rychle promícháme a hned vzápětí několik (třeba 3 :-) lžic vody. Necháme tři minuty provařit, v případě potřeby ještě přidáme trošku vody. Pak vmícháme hořčici, pórek, smetanu, sůl a po pěti minutách odstavíme. Kuřecí steak položíme nahřátý talíř na bramborové rösti přelijeme omáčkou.
Poznámka k receptu na Steak s hořčičnou omáčkou a švýcarskými rösti: Kuřecí steak: http://www.toprecepty.cz/recept/25561-steak-z-cers... Pokud potřebuji nahřátý talíř, dám na něj půl decilitru vody a vložím na minutu do mikrovlnky. Utřu - a je to :-)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Steak s hořčičnou omáčkou a švýcarskými rösti, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: danielle72 (Daniela)
- Datum vložení: 22.04.2012
- Počet porcí: 1
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: Bramborové rösti: 1 velký brambor - syrový, nahrubo nastrouhat dle chuti: sůl, pepř, drcený kmín olivový olej na smažení Steak - viz odkaz v poznámce Hořčičná omáčka: šťáva z kuřecího výpeku 1 lžička polohrubé mouky sůl 1 malá lžička dijonské hořčice 0,5 dl smetany na vaření (nebo ke šlehání) 1 lžíce pórku nakrájeného na slabá kolečka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na steak s hořčičnou omáčkou a švýcarskými rösti,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Steak s hořčičnou omáčkou a švýcarskými rösti - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Steak s hořčičnou omáčkou a švýcarskými rösti
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|