|
Recept na Srnčí krk na česneku
Recept na Srnčí krk na česneku je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Srnčí krk na česneku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Srnčí krk, 3 cibule, 1 velká palice česneku, snítka šalvěje a rozmarýnu, 2-3 bobkové listy, po 6 kuličkách nového koření, jalovce, celý pepř, 150g gazdovské slaniny (může být jiná), sůl, 2KL koření na divočinu, podle potřeby vývar měla jsem masový bujon Kuchárek..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Srnčí krk na česneku
Recept na Srnčí krk na česneku: Maso opláchneme osušíme prošpikujeme špalíčky slaniny a česnekem posolíme posypeme kořením na divočinu.Cibuli zbytek česneku a slaniny nakrájíme na plátky a dáme do pekáče přidáme bylinky,koření maso podlijeme trochou vývaru dáme do trouby předehřáté na 250 stupňů pečeme asi 30.min.pak stlumíme na 190 stupňů a občasného podlévaní a přelévání výpekem dopečeme.Když je maso měkké tak ho vyndáme(udržujeme v teple) výpek přecedíme propasírujeme necháme zredukovat vložíme zpět maso a obědváme.
Poznámka k receptu na Srnčí krk na česneku: Karell /neregistrovaný/: jako vtip mi to příjde ubohé
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Srnčí krk na česneku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: suslajda (Hana)
- Datum vložení: 26.09.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: Srnčí krk, 3 cibule, 1 velká palice česneku, snítka šalvěje a rozmarýnu, 2-3 bobkové listy, po 6 kuličkách nového koření, jalovce, celý pepř, 150g gazdovské slaniny (může být jiná), sůl, 2KL koření na divočinu, podle potřeby vývar měla jsem masový bujon Kuchárek.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na srnčí krk na česneku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Srnčí krk na česneku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Srnčí krk na česneku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|