|
Recept na Špikovaná panenka s brusinkovou omáčkou
Recept na Špikovaná panenka s brusinkovou omáčkou je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Špikovaná panenka s brusinkovou omáčkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 porce vepřové panenky (150-200g na porci), sůl, barevný drcený pepř, sušené brusinky, olivový olej, máslo, 50ml třešnovice.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Špikovaná panenka s brusinkovou omáčkou
Recept na Špikovaná panenka s brusinkovou omáčkou: Porce panenek propíchneme nožem tak, aby jsme je po celé délce naplnili brusinkami, které jsme si předem namočili na půl hodiny do horké vody. Naplněné maso osolíme a obalíme v drceným pepři, opékáme na pánvi ze všech stran. Hotové maso vyjmeme a do výpeku přidáme namočené brusinky s cca 1 dcl vody, necháme probublat a přidáme třešňovici, nakonec přidáme plátek másla na zjemnění, dle chuti dosolíme. Dobrou chuť.
Poznámka k receptu na Špikovaná panenka s brusinkovou omáčkou: MNAM TO VYPADÁ DELIKATESNĚ SLINTÁM
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Špikovaná panenka s brusinkovou omáčkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: sebena (Ivona Opiolová)
- Datum vložení: 08.11.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 4 porce vepřové panenky (150-200g na porci), sůl, barevný drcený pepř, sušené brusinky, olivový olej, máslo, 50ml třešnovice
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Špikovaná panenka s brusinkovou omáčkou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Špikovaná panenka s brusinkovou omáčkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Špikovaná panenka s brusinkovou omáčkou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|