RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Smažené, vepřové řízky z krkovičky v bylinkách

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Smažené, vepřové řízky z krkovičky v bylinkách, recepty Smažené, vepřové řízky z krkovičky v bylinkách, Smažené, , vepřové, řízky, krkovičky, bylinkách


Recept na Smažené, vepřové řízky z krkovičky v bylinkách

Recept na Smažené, vepřové řízky z krkovičky v bylinkách je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Smažené, vepřové řízky z krkovičky v bylinkách budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
8 plátků vepřové krkovice bez kosti /4 na smažení + 4 na gril/ sůl mletý pepř 2-3 ČL čerstvého zázvoru /nebo sušeného mletého zázvoru/ 1 jarní cibulka sójová omáčka řepkový olej na smažení + bylinky /saturejka, tymián, oregano, rozmarýn/ Na obalení : zakysaná smetana /tatarská omáčka/ 2-3 vejce 2 PL dijónské hořčice + 60 g parmezánu nebo jemného strouhaného sýra + domácí strouhanka.

Smažené,  vepřové řízky z krkovičky v bylinkách
Zvětšit obrázek

Recept na Smažené, vepřové řízky z krkovičky v bylinkách

Recept na Smažené, vepřové řízky z krkovičky v bylinkách:
Vepřovou krkovici omyjeme, osušíme. Nakrájíme na stejně velké plátky. Lehce je naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme nastrouhaným zázvorem. Přidáme pokrájené bylinky, které řádně vetřeme do masa, zakapeme sójovou omáčkou a necháme 2 hodinky v chladu. Všechny plátky pak vložíme do našlehané směsi ze zakysané smetany /nebo tatarské omáčky/, vajec, ostřejší hořčice a parmezánu nebo jiného jemně strouhaného sýra. 4 plátky z krkovičky obalíme nakonec ještě ve strouhance. Obalené a naložené plátky pěkně poklademe vedle sebe na plech, kde jsme rozehřáli olej a smažíme v troubě do zlatova. V průběhu smažení v troubě je jednou otočíme. Podáváme s bramborem a se zeleninovým salátem nebo s domácím rychlým bramborovým salátem.

Poznámka k receptu na Smažené, vepřové řízky z krkovičky v bylinkách:
Další 4 naložené plátky bez strouhanky jsme grilovali večer na grilu již jen tak, přírodně. Receptík je stejný, mimo strouhanky a foto dodám.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Smažené, vepřové řízky z krkovičky v bylinkách, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
  • Datum vložení: 14.08.2012
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 8 plátků vepřové krkovice bez kosti /4 na smažení + 4 na gril/ sůl mletý pepř 2-3 ČL čerstvého zázvoru /nebo sušeného mletého zázvoru/ 1 jarní cibulka sójová omáčka řepkový olej na smažení + bylinky /saturejka, tymián, oregano, rozmarýn/ Na obalení : zakysaná smetana /tatarská omáčka/ 2-3 vejce 2 PL dijónské hořčice + 60 g parmezánu nebo jemného strouhaného sýra + domácí strouhanka
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na smažené, vepřové řízky z krkovičky v bylinkách, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Smažené, vepřové řízky z krkovičky v bylinkách - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Smažené, vepřové řízky z krkovičky v bylinkách

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist