|
Recept na Sleď po kolobřežsku
Recept na Sleď po kolobřežsku je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Sleď po kolobřežsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Základní suroviny: ; sleď ve slaném nálevu (nebo mražený, nejlépe čerstvý); cibule; pórek; ananas (může být z konzervy); hořčice (normální, nebo podle chuti); jablko; majonéza; mléko; vejce natvrdo; citronová šťáva; pepř; sůl Směs: cibuli a pórek nakrájet na tenká kolečka (velikost podle přání). Jablko nastrouhat na hrubém struhadle, přidat ananas nakrájený na kousky. Přimíchat 2 lžičky majonézy a čistý jogurt (3-4 lžičky podle hustoty jogurtu). Směs posolit a popepřit podle chuti. Do směsi přidat vejce uvařené natvrdo nakrájené na kousky. Lehce promíchat..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Sleď po kolobřežsku
Recept na Sleď po kolobřežsku: Filety vložit do studené vody na 1 hod.(ze slaného nálevu propláchnout ve vodě), pak vodu slít a zalít mlékem na 1 hod. Po 1 hod. mléko slít, opláchnout ve vodě a osušit (utěrkou, ubrouskem). Filety pokapat šťávou z citronu posypat pepřem, nakrájet cibuli na kolečka a přikrýt jimi filety. Vložit do ledničky přes noc. Druhý den filety rozložit, potřít hořčicí (druh podle chuti). Pak nakrájet na kousky, rozložit na mísu ve vrstvách, každou vrstvu proložit směsí a podávat. (Více porcí je možné naložit předem do 5 l láhve od okurek a nechat i několik dní odležet odležet)
Poznámka k receptu na Sleď po kolobřežsku: Recept jsem přivezl z Kolobrzegu, přístavního města na Baltu v Polsku.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Sleď po kolobřežsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: podle počtu ryb
- Datum vložení: 16.01.2011
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: Základní suroviny: ; sleď ve slaném nálevu (nebo mražený, nejlépe čerstvý); cibule; pórek; ananas (může být z konzervy); hořčice (normální, nebo podle chuti); jablko; majonéza; mléko; vejce natvrdo; citronová šťáva; pepř; sůl Směs: cibuli a pórek nakrájet na tenká kolečka (velikost podle přání). Jablko nastrouhat na hrubém struhadle, přidat ananas nakrájený na kousky. Přimíchat 2 lžičky majonézy a čistý jogurt (3-4 lžičky podle hustoty jogurtu). Směs posolit a popepřit podle chuti. Do směsi přidat vejce uvařené natvrdo nakrájené na kousky. Lehce promíchat.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na sleď po kolobřežsku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Sleď po kolobřežsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Sleď po kolobřežsku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|