|
Recept na Skřivánková polévka
Recept na Skřivánková polévka je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Skřivánková polévka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 mrkve, 4 petržele, 1/4 většího celeru, pár brambor, konzerva hrášku, 1 vejce, trocha petrželové natě, trocha libečku a majoránky, masový vývar, nebo bujón(klidně i zeleninový) cibule, tuk a mouka na zásmažku.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Skřivánková polévka
Recept na Skřivánková polévka: Mrkve, petržel, celer a brambory nakrájíme na malé kousky (v případě mrkve a petržele nejlépe na kolečka). Nakrájenou zeleninu nasypeme do hrnce, přidáme hrášek a vše zalijeme vývarem (množství dle velikosti hrnce), nebo přidáme kostku bujónu a zalijeme vodou. Vše vaříme do změknutí. Až je vše měkké, po částech a do stále vařící polévky přilijeme rozšlehané vejce. Po té, za stálého míchání přidáme zásmažku (podle množství polévky, aby nebyla příliš hustá) Ke konci dochutíme petrželovou natí, libečkem a majoránkou.Můžeme i dosolit. Vše ještě 5 minut povaříme a máme hotovo. Dobrou chuť!
Poznámka k receptu na Skřivánková polévka: Dle chuťi můžeme přidat i houby, květák. Přítelkyni chutná i s kukuřicí.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Skřivánková polévka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: De Wrajt (Martin Rajtr)
- Datum vložení: 01.05.2011
- Počet porcí: Hrnec ( více než 6 porcí)
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 4 mrkve, 4 petržele, 1/4 většího celeru, pár brambor, konzerva hrášku, 1 vejce, trocha petrželové natě, trocha libečku a majoránky, masový vývar, nebo bujón(klidně i zeleninový) cibule, tuk a mouka na zásmažku
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na skřivánková polévka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Skřivánková polévka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Skřivánková polévka
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|