|
Recept na Skořicovo-jableční šneci
Recept na Skořicovo-jableční šneci je zařazen v kategorii moučníky - dezerty, zákusky, poháry.
K přípravě Skořicovo-jableční šneci budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Těsto: hrnek a půl celozrnné špaldové mouky (nebo jiné) špetka soli 3/4 sáčku kypřícího prášku pořádná lžička arašídového másla 1/4 hrnku mléka 1 vejce plus žloutek a zbytek na potření špetka stévie (v mém případě cca 1/2 lžičky) Skořicová náplň: lžíce - lžíce a půl skořice 1 bílek (bude-li se vám náplň zdát moc hutná, přilejte trochu vody) Jablečná náplň: 3 velká jablka hrst rozinek hrst rozlámaných vlašských ořechů.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Skořicovo-jableční šneci
Recept na Skořicovo-jableční šneci: Nejdříve si připravíme těsto smícháním mouky, soli, kypřícího prášku, stévie, mléka a arašídového másla. Ve sklenici si rozmícháme 1 vejce se žloutkem a cca polovinu této směsi přilijeme do těsta (zbytek se využije později). Rukama vypracujeme těsto, které následně vyválíme. Vyválenou placku potřeme skořicovou náplní, zasypeme nastrouhanými jablky, ze kterých jsme se snažili vymačkat co nejvíce šťávy, poté posypeme vlašskými ořechy a rozinkami Placku smotáme do nohavice, kterou nakrájíme na silné plátky. Šneky vyskládáme na pečící papír a potřeme zbytkem rozkvedlaného vejce Takto připravené šneky vložíme do vyhřáté trouby na 180 stupňů a upečeme dozlatova.
Poznámka k receptu na Skořicovo-jableční šneci: http://zdravesusmevem.blogspot.cz/2013/12/skoricov...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Skořicovo-jableční šneci, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: efiee
- Datum vložení: 14.04.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Dezerty, zákusky, poháry
- Suroviny: Těsto: hrnek a půl celozrnné špaldové mouky (nebo jiné) špetka soli 3/4 sáčku kypřícího prášku pořádná lžička arašídového másla 1/4 hrnku mléka 1 vejce plus žloutek a zbytek na potření špetka stévie (v mém případě cca 1/2 lžičky) Skořicová náplň: lžíce - lžíce a půl skořice 1 bílek (bude-li se vám náplň zdát moc hutná, přilejte trochu vody) Jablečná náplň: 3 velká jablka hrst rozinek hrst rozlámaných vlašských ořechů
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na skořicovo-jableční šneci,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Skořicovo-jableční šneci - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Skořicovo-jableční šneci
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|