|
Recept na Skopové po provensálsku se zeleninou
Recept na Skopové po provensálsku se zeleninou je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Skopové po provensálsku se zeleninou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
6 plátků skopového masa (jehněčí kýta) (ne bo hov. roštěnka) provensálské bylinky (sušené) sůl, pepř cibule olej zeleninová příloha: 1 malá cuketa 4 mrkve nebo brokolice máslo, kmín, sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Skopové po provensálsku se zeleninou
Recept na Skopové po provensálsku se zeleninou: Plátky masa po okrajích nařízneme, naklepeme, z obou stran osoléme, opepříme a posypeme bylinkami. Na oleji je zprudka opečeme, přendáme i s výpekem do pekáčku, posypeme na půlkolečka nakrájenou cibulí, podlijeme vodou, přiklopíme víkem a dáme péct do trouby na cca 1h. Průběžně podléváme vodou. Ke konci maso odkryjeme, aby se lehce opeklo. Mrkev oloupeme, nakrájíme na kolečka nebo plátky a dáme do osolené vody s kmínem vařit do poloměkka. Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme na kolečka nakrájenou cuketu, osolíme a posypeme kmínem. Restujeme, než cuketa lehce změkne. Na jiné pánvi rozpustíme také máslo a orestujeme uvařenou mrkev. Maso podáváme se zeleninovou oblohou a bramborami.
Poznámka k receptu na Skopové po provensálsku se zeleninou: Stejným způsobem jsem připravovala i hovězí roštěnku. Jen místo cukety jsem na přílohu použila brokolici, lehce povařenou v páře jsem ji restovala na stejné pánvi s mrkví ...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Skopové po provensálsku se zeleninou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Montanka
- Datum vložení: 15.09.2012
- Počet porcí: 6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 6 plátků skopového masa (jehněčí kýta) (ne bo hov. roštěnka) provensálské bylinky (sušené) sůl, pepř cibule olej zeleninová příloha: 1 malá cuketa 4 mrkve nebo brokolice máslo, kmín, sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na skopové po provensálsku se zeleninou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Skopové po provensálsku se zeleninou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Skopové po provensálsku se zeleninou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|