RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Siven v sýrovém obalu s česnekovým dresinkem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Siven v sýrovém obalu s česnekovým dresinkem, recepty Siven v sýrovém obalu s česnekovým dresinkem, Siven, sýrovém, obalu, česnekovým, dresinkem


Recept na Siven v sýrovém obalu s česnekovým dresinkem

Recept na Siven v sýrovém obalu s česnekovým dresinkem je zařazen v kategorii ryby. K přípravě Siven v sýrovém obalu s česnekovým dresinkem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
2 ks sivena (každý o váze cca 310 g), 6 stroužků česneku, drcený kmín – půl sáčku, 2 PL koření na ryby (já měla Vitanu), strouhaný sýr ne příliš výrazné chuti (já měla Formaggio 100 g), 2dcl suchého bílého vína, hladká mouka, sůl (opatrně, dosolit se dá vždycky), olej, kousek másla, česneková marináda (lze vynechat), dle chuti i plátek citronu.

Siven v sýrovém obalu s česnekovým dresinkem
Zvětšit obrázek

Recept na Siven v sýrovém obalu s česnekovým dresinkem

Recept na Siven v sýrovém obalu s česnekovým dresinkem:
Vykuchané a očištěné siveny opláchneme pod tekoucí vodou a osušíme. V hrníčku si smícháme kmín, koření na ryby, prolisovaný česnek, sůl. Směsí potřeme vnitřek ryby a necháme asi 10 min. odležet. Mezitím si smícháme hladkou mouku se sýrem a rozpálíme olej na vhodné pánvi nebo pekáčku. Povrch ryby potřeme olejem (já použila olivový) a obalíme v mouce se sýrem. Vložíme do rozpáleného oleje a z obou stran opečeme asi 3 min. Pak podlijeme vínem, vložíme na ryby asi 3 plátečky másla a vypneme sporák, necháme dojít ještě 10 min. Příloha – brambory nebo dle naší chuti, já volila vařené s libečkem  Na talíři pak přelijeme rybu i brambory česnekovým dresinkem, ale je možné jej vynechat. Případně dáme i plátek citronu. Chuť ryby je neuvěřitelně jemná a koření by jen mělo podtrhnout sivena, který je opravdu chutný a šťavnatý. Samozřejmě, kdo raději výraznější chuť, přikoření. Rybu i recept mi dodal zeť, který má hodně "chlupatý jazýček" na ryby, neb je sám chytá a jak pravil: "nedovolím nikomu prznit ryby, nezasloužej si to" ;-)

Poznámka k receptu na Siven v sýrovém obalu s česnekovým dresinkem:
Bobma! doporucuju

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Siven v sýrovém obalu s česnekovým dresinkem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: spagetka
  • Datum vložení: 30.01.2011
  • Počet porcí: 2
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ryby
  • Suroviny: 2 ks sivena (každý o váze cca 310 g), 6 stroužků česneku, drcený kmín – půl sáčku, 2 PL koření na ryby (já měla Vitanu), strouhaný sýr ne příliš výrazné chuti (já měla Formaggio 100 g), 2dcl suchého bílého vína, hladká mouka, sůl (opatrně, dosolit se dá vždycky), olej, kousek másla, česneková marináda (lze vynechat), dle chuti i plátek citronu
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na siven v sýrovém obalu s česnekovým dresinkem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Siven v sýrovém obalu s česnekovým dresinkem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Siven v sýrovém obalu s česnekovým dresinkem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist