|
Recept na Selské kuře s kapustou (Poulet au Chou).
Recept na Selské kuře s kapustou (Poulet au Chou). je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Selské kuře s kapustou (Poulet au Chou). budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
- 4 velké kuřecí čtvrtky nebo stehna s kůží a kostí asi 1.3kg - 1 lžíce rostlinného oleje - 1 lžíce másla - 2 velká cibule, rozkrojená na půlku a nakrájená na plátky - 1 velký pórek, nakrájený na plátky - 2 velké mrkve, rozkrojená v půl a nakrájená na plátky - 450g kapusty, na jemné proužky nakrájené, nebo posekané - 250ml suchého, bílého vína - 200ml kuřecího vývaru - 2 stroužky česneku, na jemno posekané - sůl a čerstvě pomletý pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Selské kuře s kapustou (Poulet au Chou).
Recept na Selské kuře s kapustou (Poulet au Chou).: Rozehřát polovinu oleje a polovinu másla ve větším kastrolu, na středním ohni, a osmažit kuře na obou stranách do zlatohněda. Přendat na talíř a udržovat v teple. Ve stejném tuku osmažit nakrájenou cibulku a porek.Po osmažení přendat do pekáče a přidat na to, již osmahlé kuřecí čtvrtky, které osolíme a o pepříme. Přidat víno a přendat do trouby, nechat péct cc.20 min, potom přidat česnek a vývar, necháme péct zase 20 min, pak už jen vložíme nakrájenou mrkev na plátky a přepůlený kapusty.A stálého podlévání necháme dopéct 15 min.... Může se to podávat jak se šťouchanými brambory, tak i s francouzskou bagetou :-)
Poznámka k receptu na Selské kuře s kapustou (Poulet au Chou).: Ze samých dobrých surovin chutná bašta+14
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Selské kuře s kapustou (Poulet au Chou)., kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jurgen.k
- Datum vložení: 19.11.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: - 4 velké kuřecí čtvrtky nebo stehna s kůží a kostí asi 1.3kg - 1 lžíce rostlinného oleje - 1 lžíce másla - 2 velká cibule, rozkrojená na půlku a nakrájená na plátky - 1 velký pórek, nakrájený na plátky - 2 velké mrkve, rozkrojená v půl a nakrájená na plátky - 450g kapusty, na jemné proužky nakrájené, nebo posekané - 250ml suchého, bílého vína - 200ml kuřecího vývaru - 2 stroužky česneku, na jemno posekané - sůl a čerstvě pomletý pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na selské kuře s kapustou (poulet au chou).,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Selské kuře s kapustou (Poulet au Chou). - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Selské kuře s kapustou (Poulet au Chou).
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|