|
Recept na Rýžová polévka pro začátečníky
Recept na Rýžová polévka pro začátečníky je zařazen v kategorii pro začátečníky.
K přípravě Rýžová polévka pro začátečníky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1,5 l vody 1/2 hrnku rýže 1 mrkev 1 cibulka s natí 1 vejce 1 kostka bujónu - jakýkoliv petrželka /pažitka/ polévkové koření sůl pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Rýžová polévka pro začátečníky
Recept na Rýžová polévka pro začátečníky: Do vroucí vody dáme rozpustit bujón, přidáme rýži a mrkev nakrájenou na kolečka, sůl a pepř. Vaříme pod pokličkou asi 10 minut /do změknutí rýže/, potom přidáme cibulku, kterou jsme nakrájeli i s natí. Do hrnečku rozklepneme vejce a přes vidličku ho lijeme do vroucí polévky. Necháme přejít varem, dochutíme polévkovým kořením. Na závěr přidáme nasekanou petrřelku /pažitku/
Poznámka k receptu na Rýžová polévka pro začátečníky: Já ji dělám trochu jinak, také je výborná. Nejdřív nakrájím brambory, mrkvičku, celerovou nať, uzeninu a oloupu menší cibulku, společně povařím- do změknutí brambor, poté přidám rýži a počkám, až změkne.. hodím tam kostku hovězího bujónu, osolím, opepřím, popřípadě dle chuti přidám polévkové koření.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rýžová polévka pro začátečníky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: HankaPu
- Datum vložení: 27.09.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pro začátečníky
- Suroviny: 1,5 l vody 1/2 hrnku rýže 1 mrkev 1 cibulka s natí 1 vejce 1 kostka bujónu - jakýkoliv petrželka /pažitka/ polévkové koření sůl pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rýžová polévka pro začátečníky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rýžová polévka pro začátečníky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rýžová polévka pro začátečníky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|