Recept na Rybí vývar z pomalého hrnce
Recept na Rybí vývar z pomalého hrnce je zařazen v kategorii pomalý hrnec.
K přípravě Rybí vývar z pomalého hrnce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 kapří hlavy (případně další odřezky, např. ocasy) 2 větší mrkve 1 větší petržel 1/4 bulvy celeru 1 cibule 3 kuličky nového koření 6 kuliček černého pepře 1 bobkový list.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Rybí vývar z pomalého hrnce
Recept na Rybí vývar z pomalého hrnce: Důkladně omyté kapří hlavy dáme do pomalého hrnce, přidáme zeleninu a koření, zalijeme vodou a pomalíme na stupeň I 6 hodin. Poté vývar scedíme a maso z hlav obereme.
Poznámka k receptu na Rybí vývar z pomalého hrnce: casino: Ano, přesně tak to dělám. Napřed vývar a smíchat se zeleninou. Nakonec zahustit a přidat obrané rybí masíčko. Ještě přidávám trošku máslové jíšky. Naučila jsem se ji tak vařit od maminky a vždycky jsme se na ni na Vánoce těšili. To je zajímavé, že i když byste ji uvařil úplně stejně, ale v létě, tak není tak dobrá. Je to prostě vánoční polévka. Aspoň v naší rodině.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rybí vývar z pomalého hrnce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: milous54
- Datum vložení: 14.02.2014
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pomalý hrnec
- Suroviny: 2 kapří hlavy (případně další odřezky, např. ocasy) 2 větší mrkve 1 větší petržel 1/4 bulvy celeru 1 cibule 3 kuličky nového koření 6 kuliček černého pepře 1 bobkový list
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rybí vývar z pomalého hrnce,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rybí vývar z pomalého hrnce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rybí vývar z pomalého hrnce
|
|