|
Recept na Rozmarýnová krkovička, podávaná na smetanových kroupách s houbami
Recept na Rozmarýnová krkovička, podávaná na smetanových kroupách s houbami je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Rozmarýnová krkovička, podávaná na smetanových kroupách s houbami budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
vepřová krkovice dle počtu strávníků 500g ječných velkých krup 1 cibule 400ml smetany 2 velké hrsti hub (já použila mražené) sůl čerstvě mletý pepř rozmarýn drcený kmín slunečnicový olej worchester máslo a hl.mouka na jíšku.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Rozmarýnová krkovička, podávaná na smetanových kroupách s houbami
Recept na Rozmarýnová krkovička, podávaná na smetanových kroupách s houbami: 1. Plátky krkovice potřeme olejem, osolíme, opepříme, posypeme drceným kmínem a naskládáme do menší nádoby, přičemž mezi jednotlivé plátky cpeme snítky rozmarýnu. Přikryjeme fólií a dáme uležet do lednice, nejlépe přes noc. 2. Uleželou krkovici zbavíme rozmarýnu a opečeme na pánvi, před koncem zastříkneme trochou worchesteru. 3. Kroupy uvaříme. Ná pánvi rozehřejeme lžíci sádla, vhodíme najemno nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět. Přidáme houby (nakrájené na kostičky, či plátky), osolíme, okmínujeme, vhodíme větvičku rozmarýnu a opékáme, dokud nejsou houby hotové. Poté přisypeme kroupy, promícháme, zalejeme smetanou a přivedeme k varu. Zahustíme jíškou, vytáhneme rozmarýn a případně dochutíme.
Poznámka k receptu na Rozmarýnová krkovička, podávaná na smetanových kroupách s houbami: krásný recept, ten mi utekl
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rozmarýnová krkovička, podávaná na smetanových kroupách s houbami, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Nikina
- Datum vložení: 04.11.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: vepřová krkovice dle počtu strávníků 500g ječných velkých krup 1 cibule 400ml smetany 2 velké hrsti hub (já použila mražené) sůl čerstvě mletý pepř rozmarýn drcený kmín slunečnicový olej worchester máslo a hl.mouka na jíšku
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rozmarýnová krkovička, podávaná na smetanových kroupách s houbami,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rozmarýnová krkovička, podávaná na smetanových kroupách s houbami - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rozmarýnová krkovička, podávaná na smetanových kroupách s houbami
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|