|
Recept na Rizoto z vepřového masa
Recept na Rizoto z vepřového masa je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Rizoto z vepřového masa budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Libovější bůček nebo plec, olej, cibule, sůl, pepř, sterilované lečo, trochu rajčatového protlaku nebo kečupu, masox nebo polévkové koření - ale nemusí být, rýže a tvrdý sýr na posypání.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Rizoto z vepřového masa
Recept na Rizoto z vepřového masa: Na ojeji osmahneme dosklovita nakrájenou cibuli, přidáme na menší kousky nakrájené maso, osolíme, opepříme a restujeme do tuku, přidáme protlak, ještě chvíli osmahneme a podlijeme vodou, můžeme přidat kousek masoxu. Dusíme do měkka a ke konci přidáme lečo, šťávu si zredukujeme, ať ji není příliš mnoho. Rýži si propláchneme, přidáme vodu a dusíme, na 1 díl rýže, 1 1/2 dílu vody - i malinko méně, trochu soli a lžíce oleje. Nakonec vše smícháme dohromady, chvíli necháme pod pokličkou odležet a podáváme sypané strouhaným sýrem a se zeleninou.
Poznámka k receptu na Rizoto z vepřového masa: Na 1 porci je třeba 100 g masa a zhruba 80 - 100 g suché, nevařené rýže.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rizoto z vepřového masa, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Merylas
- Datum vložení: 30.09.2008
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: Libovější bůček nebo plec, olej, cibule, sůl, pepř, sterilované lečo, trochu rajčatového protlaku nebo kečupu, masox nebo polévkové koření - ale nemusí být, rýže a tvrdý sýr na posypání
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rizoto z vepřového masa,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rizoto z vepřového masa - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rizoto z vepřového masa
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|