|
Recept na Ražniči pečené v alobalu
Recept na Ražniči pečené v alobalu je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Ražniči pečené v alobalu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
3 plátky vepřové krkovičky /plecko/ 3 cibule, plátky anglické slaniny, 3 klobásky sůl, pepř, mletá paprika, olej 3 špejle.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Ražniči pečené v alobalu
Recept na Ražniči pečené v alobalu: Plátky masa naklepeme, osolíme je, opepříme, posypeme mletou paprikou a potřeme olejem. Takhle připravené plátky masa naskládáme na sebe a dáme je nejlépe přes noc uležet do lednice. Plátky masa a anglické slaniny nakrájíme na čtverečky, klobásku a cibuli na kolečka. Střídavě napichujeme na špejli. Takto připravený špíz položíme na alobal a zamotáme, konce přimáčkneme, aby se během pečení nevypařila všechna šťáva. Pokud nám zůstanou zbytky surovin, položíme je na alobal a na něj teprve špíz. Někdy tak na alobal přidám několik plátků česneku. Zabalené špízy dáme na plech a vložíme do trouby a pečeme při 180st. necelou hodinu a půl, podle druhu použitého masa. Pokud během pečení chceme zkontrolovat měkkost masa, dáme pozor, aby nám z alobalu nevytekla šťáva a pokud budeme ještě dopékat, řádně zabalíme.
Poznámka k receptu na Ražniči pečené v alobalu: Receptů na špízy a ražniči je tu na stránkách velké množství. Tento recept se u nás doma dělal už za mého dětství a já ho tu na stránkách nenašla, tak snad nebude vadit.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ražniči pečené v alobalu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: ivulinka (Ivana)
- Datum vložení: 08.03.2011
- Počet porcí: 3 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 3 plátky vepřové krkovičky /plecko/ 3 cibule, plátky anglické slaniny, 3 klobásky sůl, pepř, mletá paprika, olej 3 špejle
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na ražniči pečené v alobalu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ražniči pečené v alobalu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ražniči pečené v alobalu
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|