|
Recept na Ragú z divočáka
Recept na Ragú z divočáka je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Ragú z divočáka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
400-500 g mletého masa z divočáka, půl celeru, 3 mrkve, 2 petržele, 200 ml červeného vína, vývar z kostí, divoké koření, čerstvý tymián, sůl, mletý pepř, sádlo Špagety nebo fettucine, hříbky nebo alespoň žampiony, rozmarýn, česnek.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Ragú z divočáka
Recept na Ragú z divočáka: Na sádle orestujeme nakrájenou zeleninu a na ní pak kančí maso. Osolíme, opepříme, zalijeme vínem a dusíme asi 30 minut. Pak přidáme vývar, koření a tymián (zabalené v plátěném uzlíčku nebo vajíčku na čaj) a dusíme asi hodinu. (Kdo má rád, může přidat i pár lžic krájených, loupaných rajčat). Těstoviny k tomuto ragú uvaříme raději tvrdší, během prohřívání v pokrmu dojdou. Před podáváním s těstovinami můžeme vylepšit: Na troše tuku orestujeme houby, přidáme česnek a rozmarýn a chviličku podusíme. Vmícháme těstoviny, prohřejeme a podáváme.
Poznámka k receptu na Ragú z divočáka: Inspirace z pořadu Tescoma s chutí. Ragú je voňavé, velice šťavnaté a s plochýma těstovinama a vložkou z hub, česneku a rozmarýnu moc dobře chuťově ladí. Šťávy má ragú hodně, část se vsákne do těstovin, část je na fotu skryta pod nimi. Příště bych šťávu malinko a opatrně zahustila troškou mouky.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ragú z divočáka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: cathleen
- Datum vložení: 21.01.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 400-500 g mletého masa z divočáka, půl celeru, 3 mrkve, 2 petržele, 200 ml červeného vína, vývar z kostí, divoké koření, čerstvý tymián, sůl, mletý pepř, sádlo Špagety nebo fettucine, hříbky nebo alespoň žampiony, rozmarýn, česnek
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na ragú z divočáka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ragú z divočáka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ragú z divočáka
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|