|
Recept na Půlnoční flamendr
Recept na Půlnoční flamendr je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Půlnoční flamendr budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
750g roštěnce, ale můžeme použít i hovězí zadní maso, sůl, pepř, 3 stroužky česneku, 100g oleje, 150g cibule, 150g žampionů, 15g mleté sladké papriky, 3 dcl vývaru, 75g rajčatového protlaku, drcený kmín, špetka čili, ale podle chuti i více, 80g sterilovaných kapií..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Půlnoční flamendr
Recept na Půlnoční flamendr: Maso nakrájíme na nudličky a promícháme s utřeným česnekem se solí, pepřem, zakápneme olejem a necháme nejlépe přes noc odležet. Odleželé maso orestujeme v horkém oleji, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, na plátky nakrájené žampiony, zarestujeme, přidáme mletou papriku, zpěníme, zalijeme vývarem, přidáme protlak, drcený kmín, čili koření. Krátce podusíme, vložíme kapii a prohřejeme. Příloha je zcela na každém z nás. Skvělý je chleba, různě upravené brambory, hranolky, bramboráčky.
Poznámka k receptu na Půlnoční flamendr: Zdroj-Nejlepší recepty od Dony Pokud spěcháme, můžeme použít tlakový hrnec. Protože je maso naložené, stačí vařit 10-12 minut a nechat dojít, dokud píst na hrnci nepovolí.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Půlnoční flamendr, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 22.12.2013
- Počet porcí: 4 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 750g roštěnce, ale můžeme použít i hovězí zadní maso, sůl, pepř, 3 stroužky česneku, 100g oleje, 150g cibule, 150g žampionů, 15g mleté sladké papriky, 3 dcl vývaru, 75g rajčatového protlaku, drcený kmín, špetka čili, ale podle chuti i více, 80g sterilovaných kapií.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na půlnoční flamendr,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Půlnoční flamendr - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Půlnoční flamendr
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|