|
Recept na Pstruh na tymiánu + brambory Zdeňka Polreicha
Recept na Pstruh na tymiánu + brambory Zdeňka Polreicha je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pstruh na tymiánu + brambory Zdeňka Polreicha budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 pstruhy (zbavené vnitřností) 1 citrón čerstvý (šušený v pytlíku) tymián sůl, pepř máslo Kdo má může přes pstruhy položit plátek slaniny Příloha: Vařené brambory osmažená cibulka máslo, sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pstruh na tymiánu + brambory Zdeňka Polreicha
Recept na Pstruh na tymiánu + brambory Zdeňka Polreicha: Pstruhy umyjeme, osolíme a opepříme jak zevnitř, tak z venku. Dáme do pekáčku, nakrájíme citrón na kolečka a do každého pstruha dáme 2 kolečka citrónu, přidáme tymián a kousek másla. Pstruhy posypeme i svrchu tymiánem, dáme kolečko citrónu a do pekáčku nalijeme trošku vody. Přiklopíme a pečeme v předehřáté troubě na 220 stupňů asi 20 min. Příloha: uvařené osolené brambory brambory pomačkáme vidličkou, přidáme na oleji osmaženou cubulku a kousek másla, vše vymíchat.
Poznámka k receptu na Pstruh na tymiánu + brambory Zdeňka Polreicha: Lze podávát i s zeleninovým salátem nebo zelenýma fazolkama povařenýma 5 min ve vodě a osmaženýma se slaninou na pánvičce.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pstruh na tymiánu + brambory Zdeňka Polreicha, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Veroly
- Datum vložení: 28.07.2010
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 2 pstruhy (zbavené vnitřností) 1 citrón čerstvý (šušený v pytlíku) tymián sůl, pepř máslo Kdo má může přes pstruhy položit plátek slaniny Příloha: Vařené brambory osmažená cibulka máslo, sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pstruh na tymiánu + brambory zdeňka polreicha,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pstruh na tymiánu + brambory Zdeňka Polreicha - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pstruh na tymiánu + brambory Zdeňka Polreicha
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|