|
Recept na Pstruh barbecue, plněný petrželkou
Recept na Pstruh barbecue, plněný petrželkou je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pstruh barbecue, plněný petrželkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 větší pstruhy, 2 hrstě čerstvé petrželky, hladká mouka, mletá paprika, koření barbecue(nebo grilovací koření),sůl, olej, máslo, citronová šťáva(nemusí být)..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pstruh barbecue, plněný petrželkou
Recept na Pstruh barbecue, plněný petrželkou: Pstruhy si očistíme, omyjeme, vysušíme a celé posolíme i zevnitř a zakapeme citronovou šťávou. Do každé břišní dutiny dáme hrst posekané a omyté petrželky. Na tácu si smícháme hladkou mouku, papriku a barbecue koření. V této směsi obalíme pečlivě pstruhy a pak je osmažíme na pánvi s olejem a máslem(půl a půl)z každé strany tak 10 minut a během smažení otáčíme. Pokud by byli menší, stačí 5 minut. Šťávu použijeme na polití ryby, nebo přílohy.
Poznámka k receptu na Pstruh barbecue, plněný petrželkou: Dcera nám přivezla 2 velký pstruhy, tak jsem musela uřezat hlavu a ocas, protože by se mi celé nikam nevešli, menší dělám celé. Někdy vyzkoušejte, kůrčička je křupavá a masíko mňam!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pstruh barbecue, plněný petrželkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 08.06.2010
- Počet porcí: 2 větší
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 2 větší pstruhy, 2 hrstě čerstvé petrželky, hladká mouka, mletá paprika, koření barbecue(nebo grilovací koření),sůl, olej, máslo, citronová šťáva(nemusí být).
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pstruh barbecue, plněný petrželkou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pstruh barbecue, plněný petrželkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pstruh barbecue, plněný petrželkou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|