RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pstruh barbecue, plněný petrželkou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pstruh barbecue, plněný petrželkou, recepty Pstruh barbecue, plněný petrželkou, Pstruh, barbecue, plněný, petrželkou


Recept na Pstruh barbecue, plněný petrželkou

Recept na Pstruh barbecue, plněný petrželkou je zařazen v kategorii ryby. K přípravě Pstruh barbecue, plněný petrželkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
2 větší pstruhy, 2 hrstě čerstvé petrželky, hladká mouka, mletá paprika, koření barbecue(nebo grilovací koření),sůl, olej, máslo, citronová šťáva(nemusí být)..

Pstruh barbecue, plněný petrželkou
Zvětšit obrázek

Recept na Pstruh barbecue, plněný petrželkou

Recept na Pstruh barbecue, plněný petrželkou:
Pstruhy si očistíme, omyjeme, vysušíme a celé posolíme i zevnitř a zakapeme citronovou šťávou. Do každé břišní dutiny dáme hrst posekané a omyté petrželky. Na tácu si smícháme hladkou mouku, papriku a barbecue koření. V této směsi obalíme pečlivě pstruhy a pak je osmažíme na pánvi s olejem a máslem(půl a půl)z každé strany tak 10 minut a během smažení otáčíme. Pokud by byli menší, stačí 5 minut. Šťávu použijeme na polití ryby, nebo přílohy.

Poznámka k receptu na Pstruh barbecue, plněný petrželkou:
Dcera nám přivezla 2 velký pstruhy, tak jsem musela uřezat hlavu a ocas, protože by se mi celé nikam nevešli, menší dělám celé. Někdy vyzkoušejte, kůrčička je křupavá a masíko mňam!

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pstruh barbecue, plněný petrželkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 08.06.2010
  • Počet porcí: 2 větší
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ryby
  • Suroviny: 2 větší pstruhy, 2 hrstě čerstvé petrželky, hladká mouka, mletá paprika, koření barbecue(nebo grilovací koření),sůl, olej, máslo, citronová šťáva(nemusí být).
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pstruh barbecue, plněný petrželkou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pstruh barbecue, plněný petrželkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pstruh barbecue, plněný petrželkou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist