Recept na Přírodní plátek s pepřovým přelivem
Recept na Přírodní plátek s pepřovým přelivem je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Přírodní plátek s pepřovým přelivem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
150 g vepřové pečeně bez kosti barevný pepř celý mletý pepř sůl lžička oleje solamyl 1-2 dl voda.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Přírodní plátek s pepřovým přelivem
Recept na Přírodní plátek s pepřovým přelivem: Osolený a opepřený plátek masa orestujeme z obou stran na rozpáleném oleji, hotové maso podlijeme vodou, přisypeme pár kuliček barevného pepře, dochutíme, provaříme a zahustíme solamylem rozmíchaným ve vodě nebo jíškou. Podáváme s přílohou jakou kdo má rád.
Poznámka k receptu na Přírodní plátek s pepřovým přelivem: Dělám i z kuřecího a krůtího masa.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Přírodní plátek s pepřovým přelivem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Mirule
- Datum vložení: 15.11.2011
- Počet porcí: 1
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 150 g vepřové pečeně bez kosti barevný pepř celý mletý pepř sůl lžička oleje solamyl 1-2 dl voda
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na přírodní plátek s pepřovým přelivem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Přírodní plátek s pepřovým přelivem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Přírodní plátek s pepřovým přelivem
|
|