|
Recept na Přírodní drůbeží
Recept na Přírodní drůbeží je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Přírodní drůbeží budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1/2 kg drůbežího vykostěného masa,cibule,1-2 rajčata,hrst sušených 1-2 hodiny namočených hřibů(můžou být i čerstvé žampiony)1 kostka drůbežího bujonu,1 PL hl.mouky na zahuštění,troška libečku(nebo něčeho zeleného)pro chuť a potěšení oka,sůl,tuk.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Přírodní drůbeží
Recept na Přírodní drůbeží: Na tuku osmahneme do sklovata cibulku,přidáme naklepané maso(není-li drůbeží,může být i vepřové)osmahnene z obou stran,přidáme nakrájené hříbky a rajčata slouplé ze slupky(rajče nažíznout do kříže ,spařit horkou vodou a sloupnout)podlijeme trochou vody (v papiňáku 3 deci)a dusíme do změknutí.Pak přidáme bujon,ve 2 deci vody rozmícháme 1 pl mouky vlijeme k masu a ještě chvilku provaříme.Přidáme zelené,stáhneme z ohně a podáváme nejlépe s rýží.
Poznámka k receptu na Přírodní drůbeží: Hodí se rajčatový,okurkový,nebo jiný zeleninový salát.V zimě různé kompoty.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Přírodní drůbeží, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
- Datum vložení: 27.08.2010
- Počet porcí: 4-5 porcí
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 1/2 kg drůbežího vykostěného masa,cibule,1-2 rajčata,hrst sušených 1-2 hodiny namočených hřibů(můžou být i čerstvé žampiony)1 kostka drůbežího bujonu,1 PL hl.mouky na zahuštění,troška libečku(nebo něčeho zeleného)pro chuť a potěšení oka,sůl,tuk
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na přírodní drůbeží,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Přírodní drůbeží - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Přírodní drůbeží
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|