|
Recept na Prazena cizrna
Recept na Prazena cizrna je zařazen v kategorii ostatní.
K přípravě Prazena cizrna budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
varena cizrna olivovy olej sul rimsky kmin.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Prazena cizrna
Recept na Prazena cizrna: Okapanou, suchou cizrnu pokapeme olivovym olejem, posypeme soli, korenim, promichame a vysypeme na plech vylozeny pecicim papirem. Peceme pri 200 stupnich do krupava. Behem teto doby cizrnu nekolikrat promichame. Takto upravenou cizrnu muzeme konzumovat samostatne, nebo pridavat do polevek. Misto rimskeho kminu muzeme pouzit i jina koreni.
Poznámka k receptu na Prazena cizrna: ArmDra: Takto jsem o tom nepremyslela. Skladovani u ledu volim proto, ze cizrnu pouzivam opravdu velmi casto (pomazanky, karbanatky, polevky, jako soucast pokrmu), takze spise z ekonomickeho hlediska volim tuto cestu..
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Prazena cizrna, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: aisha
- Datum vložení: 31.03.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ostatní
- Suroviny: varena cizrna olivovy olej sul rimsky kmin
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na prazena cizrna,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Prazena cizrna - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Prazena cizrna
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|