Recept na Pravá bulharská pomazánka
Recept na Pravá bulharská pomazánka je zařazen v kategorii pomazánky.
K přípravě Pravá bulharská pomazánka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
400g hovezi maso zadni 4 stredni brambory 2 vetsi cibule mala majoneza 4 lzice Heinz kecupu 6 sterilovanych okurek znojmia cerny mlety pepr cervena mleta paprika sul.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pravá bulharská pomazánka
Recept na Pravá bulharská pomazánka: Nejdrive je nutno predvarit suroviny.Dame uvarit domekka hovezi maso a v druhem hrnci brambory a vse nechame po uvareni radne vychladit.vyvar z masa muzeme pouzit na polevku nebo jinak zuzitkovat.Pote si pripravime masovy mlynek a semeleme maso,brambory,oloupanou cibuli a okurky a vse radne promichame a nechame vychladit.Dale pridame majonezu,kecup a koreni dle chuti a dukladne promichame.Pote muzeme podavat.Je nutno dbat na radne vychlazeni z duvodu pouziti majonezy a taktez timto prodlouzime trvanlivost,ktera se pri uchovani v chladnici pohybuje okolo dvou az tri dni maximalne
Poznámka k receptu na Pravá bulharská pomazánka: Velice chutne a vhodne pro ruzne oslavy jako studena kuchyne,vyborne na topinkach.Pokud mozno suroviny pripravujte na masovem mlynku,nemixujte,opravdu to lepe chutna.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pravá bulharská pomazánka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: kamil (kamil)
- Datum vložení: 19.09.2009
- Počet porcí: cca 1kg pro 4 osoby nebo na jednohubky
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pomazánky
- Suroviny: 400g hovezi maso zadni 4 stredni brambory 2 vetsi cibule mala majoneza 4 lzice Heinz kecupu 6 sterilovanych okurek znojmia cerny mlety pepr cervena mleta paprika sul
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pravá bulharská pomazánka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pravá bulharská pomazánka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pravá bulharská pomazánka
|
|