|
Recept na Pomalu pečené hovězí s bylinkami a sušenými rajčaty
Recept na Pomalu pečené hovězí s bylinkami a sušenými rajčaty je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Pomalu pečené hovězí s bylinkami a sušenými rajčaty budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
750 g hovězího zadního, 1 větší cibuli, porek asi 5 cm, rozmarýn, tymián, oregáno, čerstvá majoránka, hladolistá petrželka,(množství bylinek si dá každý kolik chce) 6 sušených rajčat, 2 PL olivového oleje, 2 PL oleje ze sušených rajčat, podle potřeby hovězí vývar, 50g slaniny, nebo špeku, sůl, citronový pepř,.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pomalu pečené hovězí s bylinkami a sušenými rajčaty
Recept na Pomalu pečené hovězí s bylinkami a sušenými rajčaty: Maso si omyjeme, osušíme a prošpikujeme slaninou, nebo špekem. Bylinky si nasekáme, cibuli oloupeme a nakrájíme na kostky. Prošpikované maso osolíme, opepříme, obalíme v nasekaných bylinkách, pokapeme olivovým olejem a necháme v lednici 2 hod. uležet. V kastrolu si rozehřejeme zbytek olivového oleje + olej z rajčat. Maso zprudka opečeme ze všech stran, aby se zatahlo. Maso vyndáme a uchováme v teple. Na výpeku z masa orestujeme cibuli a porek. Přidáme sušená rajčata, maso podle potřeby podlijeme vývarem a šoupneme do trouby rozehřáté na 160°C. Pečeme asi 2 až 3 hodiny záleží na troubě a hlavně kvalitě masa. Měkké maso vyndáme nakrájíme na plátky. Výpek rozmixujeme je-li potřeba tak rozředíme vývarem, dosolíme, dopepříme a můžeme podávat. Příloha byla šťouchané brambory s čerstvou majoránkou a petrželkou.
Poznámka k receptu na Pomalu pečené hovězí s bylinkami a sušenými rajčaty: sušená rajčata http://www.toprecepty.cz/recept/13809-pecena-rajca...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pomalu pečené hovězí s bylinkami a sušenými rajčaty, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: suslajda (Hana)
- Datum vložení: 17.12.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 750 g hovězího zadního, 1 větší cibuli, porek asi 5 cm, rozmarýn, tymián, oregáno, čerstvá majoránka, hladolistá petrželka,(množství bylinek si dá každý kolik chce) 6 sušených rajčat, 2 PL olivového oleje, 2 PL oleje ze sušených rajčat, podle potřeby hovězí vývar, 50g slaniny, nebo špeku, sůl, citronový pepř,
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pomalu pečené hovězí s bylinkami a sušenými rajčaty,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pomalu pečené hovězí s bylinkami a sušenými rajčaty - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pomalu pečené hovězí s bylinkami a sušenými rajčaty
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|