|
Recept na Pomalený uzený ocásek (křížová kost) se zelím
Recept na Pomalený uzený ocásek (křížová kost) se zelím je zařazen v kategorii pomalý hrnec.
K přípravě Pomalený uzený ocásek (křížová kost) se zelím budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g uzeného vepřového ocásku (křížová kost) 2 PL sádla a škvarků 2 šalotky 500 g kysaného zelí i s nálevem (já použila Roudenské z jižních Čech) 4 stroužky česneku 1KL uzené papriky, pepř a celý kmín dle chuti (sůl neuvádím, maso je slané takže každý dochutí dle chuti a až nakonec vaření, já nedosolovala).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pomalený uzený ocásek (křížová kost) se zelím
Recept na Pomalený uzený ocásek (křížová kost) se zelím: V nádobě Pomalého hrnce zpěníme a rozvoníme na sádle a škvarkách nahrubo nakrájenou cibuli a stroužky česneku, které překrojíme horizontálně na 2 části. Nádobu vložíme do obalu hrnce, na dno rozprostřeme kysané zelí i s nálevem. Okmínujeme, opepříme. Narovnáme maso, které dle potřeby naporcujeme, aby se vešlo do nádoby. Posypeme uzenou paprikou, přidáme 1,5 dcl vody. Pomalíme na I.stupni 6 a půl hodiny. Jako přílohu volíme např. bramborové knedlíky, noky, brambory, ale i knedlík či těstoviny.
Poznámka k receptu na Pomalený uzený ocásek (křížová kost) se zelím: Tak chvostíky som u nás nevidela ani nepamätám. Ale vyzerá to pekne.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pomalený uzený ocásek (křížová kost) se zelím, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: spagetka
- Datum vložení: 06.09.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pomalý hrnec
- Suroviny: 500 g uzeného vepřového ocásku (křížová kost) 2 PL sádla a škvarků 2 šalotky 500 g kysaného zelí i s nálevem (já použila Roudenské z jižních Čech) 4 stroužky česneku 1KL uzené papriky, pepř a celý kmín dle chuti (sůl neuvádím, maso je slané takže každý dochutí dle chuti a až nakonec vaření, já nedosolovala)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pomalený uzený ocásek (křížová kost) se zelím,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pomalený uzený ocásek (křížová kost) se zelím - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pomalený uzený ocásek (křížová kost) se zelím
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|