Recept na Pomalená uzená krkovička na červeném zelí
Recept na Pomalená uzená krkovička na červeném zelí je zařazen v kategorii pomalý hrnec.
K přípravě Pomalená uzená krkovička na červeném zelí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g uzené krkovičky 500 g kysaného červeného zelí 1 větší nebo 2 menší cibule 4 stroužky česneku (i uzeného) Několik kuliček Nového koření, koriandru, růžového pepře 3 bobkové listy Sůl až na závěr podle chuti Sádlo.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pomalená uzená krkovička na červeném zelí
Recept na Pomalená uzená krkovička na červeném zelí: Na sádle si zpěníme nakrájenou cibuli a rozvoníme plátky česneku – buď přímo v nádobě hrnce nebo vedle na pánvi a pak tuto směs vložíme do PH. Na cibuli s česnekem vložíme rozprostřené zelí, přidala jsem i trošku nálevu. Na zelí položíme krkovičku v celku, podlijeme max. 1,5 dcl vody. Na High pomalíme cca 3 ½ hodiny. Maso nakrájíme, zelí můžeme dochutit např. cukrem, je-li třeba. Já už nedosolovala, nebylo potřeba. Jako přílohu jsem zvolila houskový knedlík.
Poznámka k receptu na Pomalená uzená krkovička na červeném zelí: Hned bych si dala Laděnko
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pomalená uzená krkovička na červeném zelí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: spagetka
- Datum vložení: 30.05.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pomalý hrnec
- Suroviny: 500 g uzené krkovičky 500 g kysaného červeného zelí 1 větší nebo 2 menší cibule 4 stroužky česneku (i uzeného) Několik kuliček Nového koření, koriandru, růžového pepře 3 bobkové listy Sůl až na závěr podle chuti Sádlo
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pomalená uzená krkovička na červeném zelí,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pomalená uzená krkovička na červeném zelí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pomalená uzená krkovička na červeném zelí
|
|