RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Polévka z hovězích oháněk Sop buntut

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Polévka z hovězích oháněk Sop buntut, recepty Polévka z hovězích oháněk Sop buntut, Polévka, hovězích, oháněk, Sop, buntut


Recept na Polévka z hovězích oháněk Sop buntut

Recept na Polévka z hovězích oháněk Sop buntut je zařazen v kategorii polévky. K přípravě Polévka z hovězích oháněk Sop buntut budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
¾ kg hovězích oháněk (nejlépe již rozdělené na kusy podle obratlů) 2 středně velké mrkve pokrájené na 3cm délky 3 ks brambory, na kostičky nakrájené nať koriandru posekaná 2 červené cibule pokrájené na kostičky šalotka 3 lžíce másla nebo oleje Koření: 3 stroužky česneku pepř na dochucení muškátový oříšek 1cm malá čili paprička bez semínek skořice 2 cm hřebíček 5 ks 5 cm plátků zázvoru 5 ks kardamonu sůl podle chuti hnědý cukr 1 lžička.

Polévka z hovězích oháněk Sop buntut
Zvětšit obrázek

Recept na Polévka z hovězích oháněk Sop buntut

Recept na Polévka z hovězích oháněk Sop buntut:
Vaříme oháňky dokud se nezačnou téměř oddělovat od kosti, v papiňáku je to minimálně 30 minut (podmínkou úspěchu je opravdu měkké maso) Utřeme česnek, přidáme čerstvě mletý pepř, nastrouháme muškátový oříšek, osolíme, krátce opečeme na másle nebo oleji a přidáme k masu. Přidáme hřebíček, skořici, kardamon, zázvor, mrkev, cibuli, čili papričku a brambory a uvaříme doměkka. Před koncem vaření přidáme koriandrovou nať a dle chuti přisladíme. Na talíři posypeme smaženou šalotkou. Podáváme s miskou bílé rýže (nejlépe jasmínové) kterou můžeme lehce zvlhčit polévkou nebo si ji dle chuti přidáme do horké polévky na dohuštění. Maso se zpravidla jí až po snědení polévky a velmi chutná se sladkou sojovou omáčkou, která výborně doplní chuť měkkého hovězího. Jako příloha se přidávají pokrájená rajčata.

Poznámka k receptu na Polévka z hovězích oháněk Sop buntut:
Díky Hanko a Janko, jsem rád že zaujalo... Budu se snažit i nadále.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Polévka z hovězích oháněk Sop buntut, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: badak (Vojen Benda)
  • Datum vložení: 13.05.2013
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Polévky
  • Suroviny: ¾ kg hovězích oháněk (nejlépe již rozdělené na kusy podle obratlů) 2 středně velké mrkve pokrájené na 3cm délky 3 ks brambory, na kostičky nakrájené nať koriandru posekaná 2 červené cibule pokrájené na kostičky šalotka 3 lžíce másla nebo oleje Koření: 3 stroužky česneku pepř na dochucení muškátový oříšek 1cm malá čili paprička bez semínek skořice 2 cm hřebíček 5 ks 5 cm plátků zázvoru 5 ks kardamonu sůl podle chuti hnědý cukr 1 lžička
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na polévka z hovězích oháněk sop buntut, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Polévka z hovězích oháněk Sop buntut - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Polévka z hovězích oháněk Sop buntut

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist