|
Recept na Polévka z hovězích oháněk Sop buntut
Recept na Polévka z hovězích oháněk Sop buntut je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Polévka z hovězích oháněk Sop buntut budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
¾ kg hovězích oháněk (nejlépe již rozdělené na kusy podle obratlů) 2 středně velké mrkve pokrájené na 3cm délky 3 ks brambory, na kostičky nakrájené nať koriandru posekaná 2 červené cibule pokrájené na kostičky šalotka 3 lžíce másla nebo oleje Koření: 3 stroužky česneku pepř na dochucení muškátový oříšek 1cm malá čili paprička bez semínek skořice 2 cm hřebíček 5 ks 5 cm plátků zázvoru 5 ks kardamonu sůl podle chuti hnědý cukr 1 lžička.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Polévka z hovězích oháněk Sop buntut
Recept na Polévka z hovězích oháněk Sop buntut: Vaříme oháňky dokud se nezačnou téměř oddělovat od kosti, v papiňáku je to minimálně 30 minut (podmínkou úspěchu je opravdu měkké maso) Utřeme česnek, přidáme čerstvě mletý pepř, nastrouháme muškátový oříšek, osolíme, krátce opečeme na másle nebo oleji a přidáme k masu. Přidáme hřebíček, skořici, kardamon, zázvor, mrkev, cibuli, čili papričku a brambory a uvaříme doměkka. Před koncem vaření přidáme koriandrovou nať a dle chuti přisladíme. Na talíři posypeme smaženou šalotkou. Podáváme s miskou bílé rýže (nejlépe jasmínové) kterou můžeme lehce zvlhčit polévkou nebo si ji dle chuti přidáme do horké polévky na dohuštění. Maso se zpravidla jí až po snědení polévky a velmi chutná se sladkou sojovou omáčkou, která výborně doplní chuť měkkého hovězího. Jako příloha se přidávají pokrájená rajčata.
Poznámka k receptu na Polévka z hovězích oháněk Sop buntut: Díky Hanko a Janko, jsem rád že zaujalo... Budu se snažit i nadále.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Polévka z hovězích oháněk Sop buntut, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: badak (Vojen Benda)
- Datum vložení: 13.05.2013
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: ¾ kg hovězích oháněk (nejlépe již rozdělené na kusy podle obratlů) 2 středně velké mrkve pokrájené na 3cm délky 3 ks brambory, na kostičky nakrájené nať koriandru posekaná 2 červené cibule pokrájené na kostičky šalotka 3 lžíce másla nebo oleje Koření: 3 stroužky česneku pepř na dochucení muškátový oříšek 1cm malá čili paprička bez semínek skořice 2 cm hřebíček 5 ks 5 cm plátků zázvoru 5 ks kardamonu sůl podle chuti hnědý cukr 1 lžička
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na polévka z hovězích oháněk sop buntut,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Polévka z hovězích oháněk Sop buntut - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Polévka z hovězích oháněk Sop buntut
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|