|
Recept na Polévka jarní všehochuť
Recept na Polévka jarní všehochuť je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Polévka jarní všehochuť budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Asi 5 žampionů, 1 větší brambor, větší kus řapíkatého celeru, zelená cibulka, 50g tarhoně-lze použít tarhoňu, která nám zbyla od oběda, 5 stroužků česneku, 1 lžíce hladké mouky, 1 lžíce oleje, půl menší cibule na zásmažku, majoránka, sůl, pepř, popřípadě kousek masoxu..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Polévka jarní všehochuť
Recept na Polévka jarní všehochuť: Žampiony nakrájíme na plátky, řapíkatý celer na kolečka, brambory na kostičky a vše dáme vařit. Osolíme, opepříme a vaříme do změknutí brambor. Pak přidáme uvařenou tarhoňu, majoránku a polévku zasmažíme. Provaříme, odstavíme, posypeme hustě zelenou cibulkou a česnekem nasekaným nadrobno. Česnek již nevaříme, aby nestratil na síle. Pokud nemáme tarhoňu, můžeme použít ječné kroupy.
Poznámka k receptu na Polévka jarní všehochuť: Bibinka: díky! Původně jsem ji tady nechtěla dávat, říkala jsem si, že na polévky jsi tady ty, ale pak jsem si říkala, no, co, třeba se bude líbit. Jo a Jani, gratuluji!! V příštím "Pošli recept" vyjde tvůj receptík na Kuřecí na olivách!!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Polévka jarní všehochuť, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 07.07.2012
- Počet porcí: 3-4 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: Asi 5 žampionů, 1 větší brambor, větší kus řapíkatého celeru, zelená cibulka, 50g tarhoně-lze použít tarhoňu, která nám zbyla od oběda, 5 stroužků česneku, 1 lžíce hladké mouky, 1 lžíce oleje, půl menší cibule na zásmažku, majoránka, sůl, pepř, popřípadě kousek masoxu.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na polévka jarní všehochuť,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Polévka jarní všehochuť - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Polévka jarní všehochuť
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|