|
Recept na Podzimní „VEPŘ“ speciál
Recept na Podzimní „VEPŘ“ speciál je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Podzimní „VEPŘ“ speciál budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
40 dkg vepřového masa (plecko,kýta,kotleta) 30 dkg vepřových jater 30 dkg vykrájených vepřových ledvinek 30 dkg vepřového srdce 20 dkg prorostlé slaniny 3 cibule 8-10 kuliček jalovce 1 balení koření Vitana Krkovička 4 bobkové listy 8 kuliček nového koření olej, sůl, kmín, pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Podzimní „VEPŘ“ speciál
Recept na Podzimní „VEPŘ“ speciál: Cibule nakrájíme na jemno a orestujeme na pánvi společně se slaninou. Poté přendáme do hrnce a všechno maso a očištěné vnitřnosti nakrájíme na stejně široké nudličky. Smícháme ve větší míse s kořením, olejem a pořádně promícháme. Uvedenou masovou směs zprudka opečeme v pánvi Wok a přendáme následně k cibulce se slaninou do hrnce. Podlejeme vodou a dusíme hodinu a půl, až je vše, zejména srdce na skus. Dochutíme solí, pepřem zahustíme tmavou instantní jíškou a podáváme dle chuti s chlebem, bramborem.
Poznámka k receptu na Podzimní „VEPŘ“ speciál: Kdo má rád vnitřnosti, tak mohu jen doporučit.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Podzimní „VEPŘ“ speciál, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Colombo65 (Otto Plášek)
- Datum vložení: 13.12.2009
- Počet porcí: 4-6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 40 dkg vepřového masa (plecko,kýta,kotleta) 30 dkg vepřových jater 30 dkg vykrájených vepřových ledvinek 30 dkg vepřového srdce 20 dkg prorostlé slaniny 3 cibule 8-10 kuliček jalovce 1 balení koření Vitana Krkovička 4 bobkové listy 8 kuliček nového koření olej, sůl, kmín, pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na podzimní „vepŘ“ speciál,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Podzimní „VEPŘ“ speciál - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Podzimní „VEPŘ“ speciál
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|