|
Recept na Podzimní polévka
Recept na Podzimní polévka je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Podzimní polévka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
100 g libového hovězího masa 50 g mrkve 50 g brokolice 50 g celeru 50 g pastiňáku 50 g květáku 2 stroužky česneku 1 lžíce rajčatového protlaku 1dcl červeného vína 1 lžička rostlinného oleje Nové koření, bobkový list, sůl, bílý pepř, bazalka, majoránka, polévkové koření.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Podzimní polévka
Recept na Podzimní polévka: Maso nakrájíme na menší kousky, v hrnci krátce orestujeme na lžičce oleje a zalijeme 3/4 litrem vody. Přidáme víno, oloupané stroužky česneku, mrkev, celer a pastiňák, nové koření a bobkový list, majoránku. Přikryjeme pokličkou a vaříme cca 40 minut. Poté přidáme zbytek zeleniny, lžíci rajčatového protlaku a vaříme až do změknutí všech surovin. Dochutíme solí, pepřem, bazalkou, polévkovým kořením. Vyvařený česnek, kuličky nového koření a bobkový list odstraníme. Ozdobíme petrželkou.
Poznámka k receptu na Podzimní polévka: Můžeme podávat s čerstvým celozrnným pečivem jako hlavní chod nebo bez pečiva jako večeři pro zahřátí.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Podzimní polévka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Institut kompliment
- Datum vložení: 05.01.2014
- Počet porcí: 1
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 100 g libového hovězího masa 50 g mrkve 50 g brokolice 50 g celeru 50 g pastiňáku 50 g květáku 2 stroužky česneku 1 lžíce rajčatového protlaku 1dcl červeného vína 1 lžička rostlinného oleje Nové koření, bobkový list, sůl, bílý pepř, bazalka, majoránka, polévkové koření
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na podzimní polévka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Podzimní polévka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Podzimní polévka
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|