Recept na Podmáslový chléb
Recept na Podmáslový chléb je zařazen v kategorii domácí pekárna.
K přípravě Podmáslový chléb budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
150ml vlažné vody 100ml podmáslí 1/2 lžičky cukru 1 lžička soli 1 lžička kmínu 300g hladké mouky 150g chlebové žitné mouky 1 sáček droždí.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Podmáslový chléb
Recept na Podmáslový chléb: Do domácí pekárny dáme nejdříve tekuté suroviny, poté sypké, naposledy přijde droždí. Pekárnu nastavíme na program základní, stupeň opečení střední.
Poznámka k receptu na Podmáslový chléb: Já používám droždí s modrým ptákem a do tohoto chlebu dávám celé balení. Nicméně záleží, jaký typ pekárny máš, takže doporučuju zkusit dát méně, Fermipan neznám, takže moc neporadím
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Podmáslový chléb, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: pelda
- Datum vložení: 31.08.2008
- Počet porcí: 4 - 5
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Domácí pekárna
- Suroviny: 150ml vlažné vody 100ml podmáslí 1/2 lžičky cukru 1 lžička soli 1 lžička kmínu 300g hladké mouky 150g chlebové žitné mouky 1 sáček droždí
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na podmáslový chléb,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Podmáslový chléb - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Podmáslový chléb
|
|