|
Recept na Pochválená játra
Recept na Pochválená játra je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Pochválená játra budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
0,5 kg kuřecích jater, 1 střední cibule, 1/2 hlávky středně velkého česneku, 1 lžíce dijonské hořčice, 3 lžíce kečupu, mletá paprika, olej, sojová omáčka,zlatý hovězí bujon od Maggi, 2 bílé papriky, 1 rajče, 1 feferonka sušená, kmín.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pochválená játra
Recept na Pochválená játra: Cibuli nakrájíme na půlkolečka a na oleji osmahneme do růžova. Přidáme česnek, pokrájený najemno. Lehce osmahneme. Přisypeme papriky nakrájené na jemná kolečka a rajče. Přidáme omytá a na půl překrojená játra a zprudka osmahneme. Poté přidáme mletou papriku, kečup a hořčici, promícháme a zalijeme vodou. Dusíme. Během dušení přidáme , sojovou omáčku, 1 kostku bujonu Maggi, kmín a pokrájenou feferonku. Dolejeme vodou, aby játra byla ze 3/4 ponořená. Povaříme cca 20-30 minut. Zelenina se rozvaří a tím nám zahustí šťávičku. Podáváme s rýží nebo brambory.
Poznámka k receptu na Pochválená játra: Ivet, přidávám bodík, foto a veliký dík a pochvalu nedávala jsem masox, přidala jsem skleničku domácího Uncle Bens, a protože jsem z toho jiného gangu, tak ještě, krom feferonek, půl skleničky Harissy výýbrné je to
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pochválená játra, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: BILKOVAI (Iveta Bílková)
- Datum vložení: 25.12.2009
- Počet porcí: 5
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 0,5 kg kuřecích jater, 1 střední cibule, 1/2 hlávky středně velkého česneku, 1 lžíce dijonské hořčice, 3 lžíce kečupu, mletá paprika, olej, sojová omáčka,zlatý hovězí bujon od Maggi, 2 bílé papriky, 1 rajče, 1 feferonka sušená, kmín
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pochválená játra,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pochválená játra - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pochválená játra
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|