|
Recept na Plněný patizon mletým masem
Recept na Plněný patizon mletým masem je zařazen v kategorii ostatní.
K přípravě Plněný patizon mletým masem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 patizon, 500g mletého masa, 1 cibule, 200g eidamu, 1 lžíce čerstvé bazalky, 1 lžíčka mletého kmínu, sůl a pepř dle chuti, 3 vejce a 4 lžíce mléka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Plněný patizon mletým masem
Recept na Plněný patizon mletým masem: Patison dobře omyjeme a lžící vydlabeme co nejvíce dužiny. Semena vyjmeme a vyhodíme. Dáváme pozor, abychom nikde nepoškodili slupku. Cibuli nakrájíme najemno, dužinu patisonu na větší kousky. Na pánvi rozpálíme olej. Nejprve na něm okulíme mleté maso, poté přidáme cibuli a patison. Přidáme veškeré koření a chvíli opékáme. Pak přikryjeme poklicí a dusíme asi 10 minut. Mezitím nasekáme bazalku najemno a sýr nastrouháme na hrubším struhadle. Troubu rozpálíme na 220°C. Když je masová směs hotová, odstavíme ji a promícháme s nasekanou bazalkou. Polovinu směsi přendáme do patisonu, přidáme sýr a přiklopíme druhou polovinou. Zalijeme vejci rozmíchanými s mlékem. Pečeme asi 20 minut. Podáváme s brambory nebo čerstvým pečivem.
Poznámka k receptu na Plněný patizon mletým masem: Recept NENÍ MŮJ. Našla jsem ho na netu...ale množství surovin bych řekla je na víc patizonu..zbytek jsem dala na mražák na příště. Je to velice chutné, tak určitě jsem nedělala naposledy
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Plněný patizon mletým masem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: savlinka (Jana)
- Datum vložení: 05.11.2013
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ostatní
- Suroviny: 1 patizon, 500g mletého masa, 1 cibule, 200g eidamu, 1 lžíce čerstvé bazalky, 1 lžíčka mletého kmínu, sůl a pepř dle chuti, 3 vejce a 4 lžíce mléka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na plněný patizon mletým masem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Plněný patizon mletým masem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Plněný patizon mletým masem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|