|
Recept na Plněné závitky jedné slečny se zelím a bramborovým knedlíkem
Recept na Plněné závitky jedné slečny se zelím a bramborovým knedlíkem je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Plněné závitky jedné slečny se zelím a bramborovým knedlíkem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
400-500g vepřové pečeně vcelku 1 menší klobáska 1 nakládaný okurek hořcice plnotučná grilovací koření sůl, pepř, kmín celý, červená paprika sladká, 2 kostky masoxu 3 stroužky čeneku olej 2 větší cibule olej špagát nebo kovová špízová jehlice.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Plněné závitky jedné slečny se zelím a bramborovým knedlíkem
Recept na Plněné závitky jedné slečny se zelím a bramborovým knedlíkem: Maso si nakrájíme na dvoucentimetrové plátky. Každý z plátků ještě nakrojíme tak, aby vznikl jeden velký plát. Maso naklepeme, nasolíme, napepříme a jen z jedné strany potřeme hořčicí. Na každý takto připravený plát masa dáme podélně krájenou klobásku a okurek. Maso smotneme buď ovážeme špagátem nebo spíchneme jehlicí. 2 cibule nakrájíme na půlkolečka a dáme do olejem vylitého pekáče nebo zapékací mísy. Vložíme závitky, zasypeme paprikou a takto v troubě zlehka opečeme ze všech stran. Stačí aby se maso zatáhlo. Přidáme grilovací koření, kmín, kostky masoxu, přilijeme vodu tak, aby maso bylo do půlky ponořené a pečeme v troubě minimálně hodinu tak, aby se masíčko pěkně rozpadalo.Nezapomínáme každých 10 minut podlévat. Česnek oloupeme, protlačíme česnekovačem a utřeme se solí. Smícháme s trochou oleje a maso tím cca 10 minut před dopečením potřeme. Podáváme se zelím a bramborovým knedlíkem :-)
Poznámka k receptu na Plněné závitky jedné slečny se zelím a bramborovým knedlíkem: Hezký závitek
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Plněné závitky jedné slečny se zelím a bramborovým knedlíkem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: MoniqueLaMutti (Monika)
- Datum vložení: 28.05.2013
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 400-500g vepřové pečeně vcelku 1 menší klobáska 1 nakládaný okurek hořcice plnotučná grilovací koření sůl, pepř, kmín celý, červená paprika sladká, 2 kostky masoxu 3 stroužky čeneku olej 2 větší cibule olej špagát nebo kovová špízová jehlice
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na plněné závitky jedné slečny se zelím a bramborovým knedlíkem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Plněné závitky jedné slečny se zelím a bramborovým knedlíkem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Plněné závitky jedné slečny se zelím a bramborovým knedlíkem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|