|
Recept na Pizza Tom Beyk
Recept na Pizza Tom Beyk je zařazen v kategorii pizzy.
K přípravě Pizza Tom Beyk budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Na těsto: 300 g polohrubé mouky 170 - 180 ml vlahé vody 1/4 balíčku kvasnic 1 ČL(rovná) soli cukr špetka 2 PL oleje Navrch: 4ks stroužků utřeného česneku + 4PL řepkového oleje - rozmíchat 6ks středních rajčat 200g loveckého salámu (nebo "co lednice dá") 4ks čerstvých kozích rohů 4ks čerstvých cibulek sečky i s natí 200g sýra na strouhání (používám Emmentaler 30%) sůl bylinková oregano (Dobromysl), sušená bazalka (zelené olivy s bylinkami).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pizza Tom Beyk
Recept na Pizza Tom Beyk: Do robota s noži (ne mixér) dáme všechny ingredience "Na těsto". Zapneme a pozvolna zvýšíme otáčky na maximum, během chvíle se udělá z těsta koule. Tu pak na vále dobře prohněteme ( 5 min ) a několikrát s ní pořádně praštíme o stůl. Vložíme do přiměřené misky, poprášíme moukou a dáme do trouby (bez utěrky!), kterou zapneme na 50°C, vykynout ( 20min ). Těsto vyválíme do tvaru pekáče, poprášíme moukou, nabalíme na váleček a přeneseme na plech, kam jsme dali pečící papír. Těsto ještě vytáhnem do rohů, mašlovačkou pomažeme celý povrch olejem s česnekem (nešetřit!). Rajčata, salám, papričky a cibulky nakrájíme na tenké plátky a celý povrch pokryjeme postupně rajčaty ( posypeme bylinkovou solí a oreganem ), loveckým salámem, papričkami a cibulkami. Celé pokryjeme nastrouhaným sýrem. Dáme péci do předehřáté trouby na 200°C. Pokud máme multifunkční troubu, tak na system "Pizza" t.j. spodní a zadní topné tělěso s ventilátorem na 15 minut. Pokud nemáme, tak spodní a horní těleso na 20 - 25 minut.
Poznámka k receptu na Pizza Tom Beyk: Protože některé papričky trochu pálí, je pizza příjemně pikantní. Když nemůžete dát kvůli někomu olivy do pizzy, je možné je jen tak přikusovat :). Doporučuji vyzkoušet : pomazat těsto "rajčesnekovou směsí"( 3PL ) smíchanou s olejem ( 2 PL ) - nemá to chybu!!!(http://www.toprecepty.cz/recept/28774-cesnekovo-rajcatova-smes-bez-konzervace/)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pizza Tom Beyk, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Tom Beyk
- Datum vložení: 30.09.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pizzy
- Suroviny: Na těsto: 300 g polohrubé mouky 170 - 180 ml vlahé vody 1/4 balíčku kvasnic 1 ČL(rovná) soli cukr špetka 2 PL oleje Navrch: 4ks stroužků utřeného česneku + 4PL řepkového oleje - rozmíchat 6ks středních rajčat 200g loveckého salámu (nebo "co lednice dá") 4ks čerstvých kozích rohů 4ks čerstvých cibulek sečky i s natí 200g sýra na strouhání (používám Emmentaler 30%) sůl bylinková oregano (Dobromysl), sušená bazalka (zelené olivy s bylinkami)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pizza tom beyk,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pizza Tom Beyk - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pizza Tom Beyk
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|