|
Recept na Pikantní vepřové kostky v zelí - bielej hlávkovej kapuste
Recept na Pikantní vepřové kostky v zelí - bielej hlávkovej kapuste je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Pikantní vepřové kostky v zelí - bielej hlávkovej kapuste budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
600 g bielej hlávkovej kapusty - zelí, 500 g vysokého bravčového pliecka alebo prerasteného bôčika alebo chudšej/libovej krkovičky, 250 ml doma zavarenej paradajkovej šťavy/paradajkový pretlak - 2 PL, nariedný vodou, soľ, 1-2 na jemno pokrájané chilli papričky, 2 PL sladkej mletej červenej papriky, kmín, olej, voda, 1 veľká cibuľa.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pikantní vepřové kostky v zelí - bielej hlávkovej kapuste
Recept na Pikantní vepřové kostky v zelí - bielej hlávkovej kapuste: Hlávkovú kapustu nakrájame na prúžky, presolíme a necháme 2 hodiny odstáť. Cibuľu nakrájame na drobno, mäso na kocky. Na rozpálenom oleji osmažíme mäso do hneda, pridáme cibuľu, rascu, chilli papričku a restujeme všetko chvíľu spolu. Stiahneme z ohňa, na mäso dáme vrstvu kapusty, posypeme ju červenou mletou paprikou, dáme dalšiu vrstvu kapusty a zalejeme paradajkovou šťavou. Prikryjeme a dusíme na strednom plameni do mäkka, občas podlejeme trochou horúcej vody a premiešame. Nezahusťujeme ničím, šťava má byť redšia a kapusta trošku chrumkavá. Podávame horúce s krajcom dobrého chleba.
Poznámka k receptu na Pikantní vepřové kostky v zelí - bielej hlávkovej kapuste: Zdroj: vlastný recept.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pikantní vepřové kostky v zelí - bielej hlávkovej kapuste, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Meszarosovabolya
- Datum vložení: 31.12.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 600 g bielej hlávkovej kapusty - zelí, 500 g vysokého bravčového pliecka alebo prerasteného bôčika alebo chudšej/libovej krkovičky, 250 ml doma zavarenej paradajkovej šťavy/paradajkový pretlak - 2 PL, nariedný vodou, soľ, 1-2 na jemno pokrájané chilli papričky, 2 PL sladkej mletej červenej papriky, kmín, olej, voda, 1 veľká cibuľa
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pikantní vepřové kostky v zelí - bielej hlávkovej kapuste,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pikantní vepřové kostky v zelí - bielej hlávkovej kapuste - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pikantní vepřové kostky v zelí - bielej hlávkovej kapuste
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|