|
Recept na Pikantní plecko s bramborovým knedlíkem a cuketovým zelím
Recept na Pikantní plecko s bramborovým knedlíkem a cuketovým zelím je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Pikantní plecko s bramborovým knedlíkem a cuketovým zelím budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g vepřového plecka nakrájeného na větší kostky 2 nadrobno nakrájené cibule 3 prolisované stroužky česneku ¼ kl mletého pepře ¼ kl pálivé papriky ½ kl sladké papriky ½ kl mletého zázvoru 1 kl celého kmínu 2 pl oleje ve 200 ml vody rozvařená ½ kostky masoxu na bramborové knedlíky ----------------------------- uvařené brambory, solamyl, hrubá mouka, sůl, vejce, sádlo, cibule, nať lahůdkové cibule, smažený hrášek na cuketové zelí -------------------- cuketa, jablko, cibule, slanina, olej, kmín, sůl, cukr, ocet, mletý pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pikantní plecko s bramborovým knedlíkem a cuketovým zelím
Recept na Pikantní plecko s bramborovým knedlíkem a cuketovým zelím: V kastrolu, který je vhodný i na pečení promícháme kostky masa se všemi shora uvedenými surovinami(až na vývar)a dáme do lednice alespoň na hodinu odležet, aby maso hezky natáhlo chutě. Mezitím si připravíme knedlíky a zelí. Maso podlijeme vařícím vývarem, vložíme do předehřáté trouby a pečeme přibližně 50-60minut na 180 stupních do změknutí. Během pečení seškrábáváme připečeninu ze stran kastrolu nazpět do výpeku, kterým maso průběžně přeléváme.
Poznámka k receptu na Pikantní plecko s bramborovým knedlíkem a cuketovým zelím: Knedlík je připraven podle receptuhttp://www.toprecepty.cz/recept/29804-bramborove-k... Cuketové zelí je připraveno podlehttp://www.toprecepty.cz/recept/23607-cuketove-zel... Pokud se nám nebude chtít dělat se zelím a knedlíkem, můžeme podávat s obyčejným šťouchaným bramborem a zeleninovým salátem.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pikantní plecko s bramborovým knedlíkem a cuketovým zelím, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
- Datum vložení: 29.12.2012
- Počet porcí: 3-4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 500 g vepřového plecka nakrájeného na větší kostky 2 nadrobno nakrájené cibule 3 prolisované stroužky česneku ¼ kl mletého pepře ¼ kl pálivé papriky ½ kl sladké papriky ½ kl mletého zázvoru 1 kl celého kmínu 2 pl oleje ve 200 ml vody rozvařená ½ kostky masoxu na bramborové knedlíky ----------------------------- uvařené brambory, solamyl, hrubá mouka, sůl, vejce, sádlo, cibule, nať lahůdkové cibule, smažený hrášek na cuketové zelí -------------------- cuketa, jablko, cibule, slanina, olej, kmín, sůl, cukr, ocet, mletý pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pikantní plecko s bramborovým knedlíkem a cuketovým zelím,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pikantní plecko s bramborovým knedlíkem a cuketovým zelím - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pikantní plecko s bramborovým knedlíkem a cuketovým zelím
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|