|
Recept na Pikantní pangasius v pivním těstíčku s veselými bramborami
Recept na Pikantní pangasius v pivním těstíčku s veselými bramborami je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pikantní pangasius v pivním těstíčku s veselými bramborami budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2-3 filety pangasia, hladká mouka cca 10 dkg, pivo asi 1,5 dcl, grilovací koření, sůl, olej na smažení příloha: brambory, mrkev, pastinák, řapíkatý celer/, cibule, česnek, petrželka /nebo čerstvá bazalka, ap./.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pikantní pangasius v pivním těstíčku s veselými bramborami
Recept na Pikantní pangasius v pivním těstíčku s veselými bramborami: Osušené filety pangasia nakrájíme na širší pruhy, obalujeme v těstíčku, které jsme vyrobili smícháním piva, hladké mouky a gril. koření /na koření nešetříme/ a klademe na rozpálený olej, kde smažíme po obou stranách asi 2+2 minuty. Osmažené filety klademe na sítko nebo ubrousek k odstranění přebytečného tuku. Jako přílohu uvaříme brambory, které jsme společně s mrkví a pastinákem nakrájeli na 2-3 cm kostičky, nať celeru asi na 1 cm dlouhé kousky, v polovině vaření přidáme nahrubo pokrájenou cibuli a plátky česneku /na cibuli a česneku nešetřete, dají pikantní chuť/, nezapomeneme osolit. Po zcezení brambor můžeme vmíchat petrželovou nať ap.
Poznámka k receptu na Pikantní pangasius v pivním těstíčku s veselými bramborami: Toto jídlo je lehké, rychlé, chutné a vhodné jako lehká večeře
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pikantní pangasius v pivním těstíčku s veselými bramborami, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: pepab
- Datum vložení: 12.02.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 2-3 filety pangasia, hladká mouka cca 10 dkg, pivo asi 1,5 dcl, grilovací koření, sůl, olej na smažení příloha: brambory, mrkev, pastinák, řapíkatý celer/, cibule, česnek, petrželka /nebo čerstvá bazalka, ap./
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pikantní pangasius v pivním těstíčku s veselými bramborami,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pikantní pangasius v pivním těstíčku s veselými bramborami - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pikantní pangasius v pivním těstíčku s veselými bramborami
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|