|
Recept na Pikantní kapr v horkovzduchu
Recept na Pikantní kapr v horkovzduchu je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Pikantní kapr v horkovzduchu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Jeden střední kapr naporcovaný na podkovy, grilovací koření ďábelské od Vitany - 2 lžíce, 5 lžic oleje, 10 lžic teplé vody, grilovací koření od Vitany - 1 lžíce, koření na ryby /od vitany nebo od avokáda/ - 1 lžíce, sušený česnek - 1 lžíce, 2-3 stroužky prolisovaného česneku, lžička kmínu.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pikantní kapr v horkovzduchu
Recept na Pikantní kapr v horkovzduchu: Všechny ingredience smícháme a pořádně v této směsi "omatláme" kapříka. Marinujeme do druhého dne. Během marinování kapra ve směsi promícháme, protože marinády není tak moc. Potom kapra přendáme na mřížku, která je v každé troubě, pod mřížku dáme plech, do kterého nalijeme vodu, aby měla kam odkapávat šťáva a zapneme horkovzdušnou troubu na plný výkon. Pečeme cca 25 - 30 minut. Kapr je lepší, když je spíš vysušenější. Podáváme s bramborovou kaší nebo jen tak s chlebem.
Poznámka k receptu na Pikantní kapr v horkovzduchu: Kapr má lehce pálivou chuť, takže nedoporučuju pro malé děti. Pokud vynecháte ostré koření, tak už to nebude to pravé ořechové. Na fotce je kapr pečený na plechu s pečícím papírem, ale spíše doporučuji dělat na mřížce, aby se rovnoměrně "vysušil" Komu jsem takto upraveného kapra nabídla, tak ten jenom chválil a chválil....Dá se samozřejmě použít i jiná ryba.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pikantní kapr v horkovzduchu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: BILKOVAI (Iveta Bílková)
- Datum vložení: 04.08.2010
- Počet porcí: 6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: Jeden střední kapr naporcovaný na podkovy, grilovací koření ďábelské od Vitany - 2 lžíce, 5 lžic oleje, 10 lžic teplé vody, grilovací koření od Vitany - 1 lžíce, koření na ryby /od vitany nebo od avokáda/ - 1 lžíce, sušený česnek - 1 lžíce, 2-3 stroužky prolisovaného česneku, lžička kmínu
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pikantní kapr v horkovzduchu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pikantní kapr v horkovzduchu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pikantní kapr v horkovzduchu
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|